Νικ Κάνον: Το οργισμένο ξέσπασμα στο Twitter

04.09.2014
Τα όσα γράφονται για τον χωρισμό του από τη Μαράια Κάρεϊ έκαναν έξαλλο τον διάσημο παρουσιαστή και ξέσπασε με απανωτά οργισμένα τιτιβίσματα.

Ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) και η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν μαζί τα τρίχρονα δίδυμα Μορόκαν και Μονρό.

Πριν από έναν μήνα ο 33χρονος παρουσιαστής επιβεβαίωσε φήμες που ήθελαν τον γάμο να έχει τελειώσει και χθες, ύστερα από ένα σωρό δημοσιεύματα που –κατά τον ίδιο- ρίχνουν λάσπη στην πρώην σύζυγο –που, παρεμπιπτόντως είχε, έχει και θα έχει πάντα τιμή του και καμάρι τους (!)- δεν άντεξε.

Μέσω Twitter έδειξε την οργή του ο Νικ Κάνον για όσα άδικα λέγονται και γράφονται για τον ίδιο και τη Μαράια. Και μάλιστα λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει μόνο 140 χαρακτήρες σε κάθε τιτίβισμα, τα tweets του Κάνον ήταν… καταιγιστικά.

"Προσωπικά ήμουν απών από τα σόσιαλ μίντια τους τελευταίου μήνες για προφανείς λόγους αλλά νιώθω πια την ανάγκη να μιλήσω.
Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής για μένα και την οικογένειά μου, με λυπεί το γεγονός ότι τα μίντια μπορούν να είναι τόσο 'διαβολικά'.
Επειδή η οικογένειά μου και εγώ δεν δώσαμε προσωπικές πληροφορίες, οι άνθρωποι βιάστηκαν να δημιουργήσουν αρνητικές εικόνες και να κυκλοφορήσουν φήμες.
Για την ιστορία εγώ ΠΟΤΕ δεν έκανα ούτε πρόκειται να κάνω καμία δήλωση σχετικά με τον γάμο μου.
Έτσι, ό,τι και αν μεταφέρει η αγαπημένη σας κουτσομπολίστικη φυλλάδα έχει δημιουργηθεί από τη φαντασία όσων γράφουν.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ζητώ από όλους τους πολιτισμένους ανθρώπους να σεβαστούν την οικογένειά μου και τις διαδικασίες…
Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι να ακούω κάποιους να μιλούν άσχημα για τη Μαράια Κάρεϊ. Θα της είμαι για πάντα υπόχρεος που με ευλόγησε με τα δυο μας παιδιά.
Πάντα θα την αγαπώ χωρίς όρους για αυτό και τόσο πολύ. H Μαράια Κάρεϊ είναι μια υπέροχη Μητέρα και την εμπιστεύομαι με όλη μου την καρδιά.
Έτσι το να βλέπω αυτές τις ψευδείς αναφορές στον Τύπο που υποστηρίζουν το αντίθετο είναι παράλογο! Και ενώ θα ήθελα να παραμείνω σιωπηλός δεν μπορώ πια να επιτρέψω να συνεχίζεται κάτι τέτοιο
Αγαπώ τη Μαράια Κάρεϊ και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ
Αν τα μίντια θέλουν να με παρουσιάζουν ως τον Κακό είμαι εντάξει με αυτό.
Αλλά είναι άδικο να σέρνουν σε κάτι τέτοιο και αθώους ανθρώπους.
Οι άλλοι έχουν ζωές, οικογένειες και καριέρες και το να τους διαπομπεύουν έτσι τα μίντια είναι διαβολικό και παράνομο.
Ζητώ συγνώμη από όσους μπλέχτηκαν στη μέση αυτού του δράματος
Παρεμπιπτόντως, προς όλες τις αυτοαποκαλούμενες 'Πηγές΄!
Ελπίζω να το άξιζε…
"Μην ανησυχείτε για τη δική μου ζωή, ανησυχήστε σχετικά με το γιατί ανησυχείτε για τη ζωή μου!"
Και τέλος, αυτό το "Σύννεφα στον Παράδεισο" είναι η πιο γελοία φράση που έχω ακούσει ποτέ".

Στο μεταξύ, τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Κάνον να έχει μόλις ξεκινήσει τις επίσημες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου. Αναμένουμε εξελίξεις...