Συναγερμός! Η Κιμ εγκαταλείπει τους Καρντάσιανς

01.09.2014
Άκουσον, άκουσον. Ο Κάνιε Γουεστ, λέει, πιέζει τη σύζυγό του να ρίξει μαύρη πέτρα στο οικογενειακό ριάλιτι…

Μέγα χτύπημα στην οικογένεια των Καρντάσιαν (Kardashian) σε περίπτωση που η Κιμ (Kim) το μέγα αστέρι των ριάλιτι εκπομπών της, τις εγκαταλείψει υποκύπτοντας στην πίεση του συζύγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "The Sunday People" ο Κάνιε Γουεστ κουράστηκε από το ριάλιτι και θέλει τη γυναικούλα του στο σπίτι… Ορίστε;;;

"Ο Κάνιε δεν θα ανάγκαζε ποτέ την Κιμ να κάνει το παραμικρό με το ζόρι, όμως η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσε αν εκείνη δεν πρωταγωνιστούσε σε αυτό το ριάλιτι. Προτιμά να ζει τη ζωή του πιο ιδιωτικά και θα ήθελε η Κιμ να κάνει το ίδιο", μεταφέρουν οι πηγές υπογραμμίζοντας, ωστόσο ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει η παρουσία της κυρίας Γουεστ στην επιτυχία της εν λόγω εκπομπής.

Κανείς δεν ξέρει όμως τι μπορεί να κάνει το πολύ το "πες πες" με τον καιρό...

Στο μεταξύ, η Κιμ λέγεται ότι "καίγεται" να φύγει από το σπίτι της μαμάς της όπου ζει με τον σύζυγο και την κόρη τους τους τελευταίους μήνες όσο ετοιμάζεται το δικό τους σπίτι.

Η Κιμ, λέει, "τα έχει δει όλα" μένοντας με τη μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) τόσο καιρό και έχει στείλει στον Κάνιε μέχρι και μια λίστα με ξενοδοχεία σε περίπτωση που δεν δώσει το ΟΚ για τη μετακόμιση ακόμη και χωρίς να έχουν τελειώσει όλες οι εργασίες.