Είναι επίσημο: Οι Μπραντζελίνα παντρεύτηκαν μυστικά!

28.08.2014
Ύστερα από 9 χρόνια και έξι παιδιά, το διάσημο ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο.

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός τους, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο, αν και με άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα μικρό παρεκκλήσι στο Σατό Μιραβάλ αλλά με μια μη θρησκευτική τελετή, ενώπιων λίγων φίλων και των έξι παιδιών τους (3 βιολογικά και 3 υιοθετημένα)..

Εξάλλου, όπως είχαν επανειλημμένως δηλώσει οι δυο σταρ, ο λόγος για τον οποίο θα παντρευόταν τελικά ήταν το πόσο πολύ εκείνα το ήθελαν.

Τα παιδιά είχαν όλα ενεργό ρόλο στην τελετή, με τα μεγαλύτερα αγόρια τους, τον 13χρονο Μάντοξ και τον 10χρονο Παξ να εκτελούν χρέη "πατέρα της νύφης" παραδίδοντας τη μαμά στον μπαμπά τους, την 9χρονη Ζαχάρα και την 6χρονη Βιβιέν να ρίχνουν ροδοπέταλα στον δρόμο τους και την 8χρονη Σιλό με τον 6χρονο Νοξ να κρατούν τις βέρες.

Οικογενειακή υπόθεση ο γάμος των Μπραντζελίνα λοιπόν. Και μάλιστα αυστηρή!!!

Καθώς την περασμένη εβδομάδα η οικογένεια εθεάθη να απολαμβάνει μερικές μέρες διακοπών στη Νίκαια, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πέρασαν όλοι μαζί έναν σύντομο... μήνα του μέλιτος και από χθες βρίσκονται όλοι στη Μάλτα όπου την άλλη εβδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα της πρώτης κοινής ταινίας του ζεύγους τα τελευταία 10 χρόνια.