Άρχισαν τα όργανα- Η Μπιγιονσέ ψάχνει σπίτι μόνη της;

29.07.2014
Οι φήμες που θέλουν τη Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι να περνούν σοβαρή κρίση στο γάμο τους και να είναι στα πρόθυρα διαζυγίου ολοένα πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα αν κι επίσημες πληροφορίες δεν έχουμε, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ωστόσο, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εθεάθη τον προηγούμενο μήνα να επισκέπτεται κρυφά ρετιρέ διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, αξίας 21,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ζουμί είναι ότι η Μπιγιονσέ επισκέφτηκε μόνη της το διαμέρισμα. Ο Τζέι Ζι δεν τη συνόδευε κι εκεί είναι που έρχονται οι καλοθελητές και βασίζουν τις φήμες για χωρισμό, αφού ο σύζυγος δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει να κάνει μόνη της μια τέτοια αγορά εάν αφορούσε και τους δύο.

Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο ίδιος «καίγεται» για τέτοιες αγορές χώρια που δεν υπήρχε περίπτωση ο Τζέι Ζι να μετακομίσει σε μικρότερο σπίτι από αυτό που μένουν τώρα. Βλέπεις, το εν λόγω διαμέρισμα είναι το μισό από το τωρινό τους σπίτι.

Από την άλλη, να ενδιαφερόταν να αγοράσει η Μπιγονσέ το σπίτι για λογαριασμό της αδερφής ή της μάνας της; Μάλλον χλωμό, όσο πλούσια κι όσο large κι αν είναι πια η τραγουδίστρια.

Τα κομμάτια του παζλ κολλάνε, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Πάντως, ένας λόγος που δεν έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το ζεύγος είναι επειδή δεσμεύονται από την περιοδεία τους που τους θέλει ζευγάρι κι έχουν ήδη προπληρωθεί.

Εάν, όμως, προσέξετε, όπως αναφέρουν πηγές, αν και φέρονται σα σύζυγοι, οι βέρες έχουν εξαφανιστεί από τα δάκτυλά τους.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ