Δες την Τζέσικα Σίμπσον νυφούλα

10.07.2014
Τελικά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και πατέρα των δυο παιδιών της η δημοφιλής σταρ και μέσω του περιοδικού People μας χαρίζει μερικές εικόνες από εκείνη τη μέρα.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson), η οποία παρεμπιπτόντως σήμερα γίνεται 34 ετών, παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο τον αγαπημένο της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson).

Στους 275 καλεσμένους το ζευγάρι είχε απαγορεύσει ρητά τη χρήση φωτογραφικής μηχανής ή κινητών τηλεφώνων και ιδού ο λόγος. 27 αποκλειστικές φωτογραφίες δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό "People" ενώ στο εξώφυλλο οι νιόπαντροι ποζάρουν τρισευτυχισμένοι.

Το ολοκέντητο νυφικό της Σίμπσον έφερε την υπογραφή της Καρολίνα Χερέρα ενώ το όλο λουκ συμπλήρωναν τα ειδικής παραγγελίας σκουλαρίκα του Νιλ Λέιν.

λοι νόμιζαν ότι θα φορέσω ένα κολλητό νυφικό για να δείξω το νέο μου σώμα αλλά δεν το αντέχω να θέλω το πριγκιπικό φόρεμα. Είμαι κορίτσι από τον νότο στην καρδιά και μου αρέσουν όλα τα μεγάλα", παραδέχτηκε η Τζέσικα η οποία είχε δίπλα της και τα δυο παιδάκια της στον γάμο΄.

"Ήταν όλα μαγικά", καμάρωσε η κυρία Τζόνσον ενώ εμείς περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες μόλις κυκλοφορήσει το περιοδικό...