Όλη η αλήθεια για το ξυρισμένο κεφάλι της Ζιζέλ

01.07.2014
Τελικά... μούφα το κεφάλι γουλί (!) της διάσημης βραζιλιάνας καλλονής.

Μέγα σάλο προκάλεσε τις τελευταίες μέρες η εικόνα της Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) να ποζάρει με ένα πολύ κοντοκουρεμένο αγορέ μαλλί.

Οι φωτογραφία είναι μια πρώτη γεύση από την καμπάνια του οίκου Balenciaga που θα "τρέξει" τον Σεπτέμβρη και τη "δουλειά" της την έκανε άψογα ως "τυράκι" για αυτό θα ακολουθήσει.

Από τη μια η διαφήμιση, από την άλλη οι φωτογραφίες που συνέχιζε να ανεβάζει στο Instagram η Ζιζέλ και ήταν, όπως πάντα, με μακρύ μαλλί, η απορία ήταν εύλογη. Το ξύρισε ή όχι το κεφάλι;;;;

Τελικά η απάντηση έρχεται από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της καμπάνιας και αποκαλύπτει τη χρήση… σωσία!

"Για κάθε φωτογραφία που πήραμε της Ζιζέλ πήραμε και μία με τη σωσία της. Μετά τις μιξάραμε μαζί", εξήγησε μιλώντας στο Style.com ο Αλεξάντερ Γουάνγκ (Alexander Wang) τονίζοντας πως το όλο πρότζεκτ χρειάστηκε ατελείωτες ώρες για να ολοκληρωθεί, καθώς και αρκετούς σωσίες.

Όσο για το κούρεμα της 33χρονης σταρ; Αυτό επιτεύχθηκε με πολλή δουλειά πάνω σε έναν φαλακρό σκούφο (!) που "χτίστηκε" αρχικά επάνω σε σωσίες και στο τέλος επάνω στο δικό της κεφάλι.

Με λίγα λόγια έγινε το εξής: Η μία από τις σωσίες είχε το κούρεμα αυτό καθαυτό και πόζαρε όπως ακριβώς και η Ζιζέλ.

Μόνο που το διάσημο μοντέλο φόρεσε και έναν φαλακρό σκούφο! Ναι, ναι, όπως το διαβάζετε. Τα μαλλάκια της διάσημης βραζιλιάνας μαζεύτηκαν πολύ προσεκτικά κάτω από έναν φαλακρό σκούφο, ο οποίος ύστερα από 3 ώρες μέικ απ, "ήρθε" ακριβώς στο χρώμα του δέρματός της, σαν να είναι κανονική σάρκα της.

Η συνέχεια "παίχτηκε" στo Photoshop όπου πολύ προσεκτικά, "έδεσε" το μαλλί του μοντέλου-σωσία στο φαλακρό κεφάλι της Ζιζέλ. Και ιδού το αποτέλεσμα. Εύγε…