Σάρον Στόουν: Οικογένειά μου Μπαντέρας & Γκρίφιθ

27.06.2014
Τονίζοντας την αδελφική σχέση που έχει με τον Μπαντέρας, η διάσημη ηθοποιός διαψεύδει την άλλη... την ερωτική!

Τις τελευταίες μέρες, είχε "βουίξει" ο τόπος με τις φήμες που ήθελαν τον φρεσκοχωρισμένο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) ζευγάρι με τη Σάρον Στόουν (Sharon Stone).

Όμως, όχι! Η ίδια η 56χρονη σταρ διαψεύδει την είδηση υπογραμμίζοντας τη σχέση ζωής που έχει τόσο με τον 53χρονο ηθοποιό όσο και με την πρώην σύζυγό του, Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith).

"Ο Αντόνιο είναι αδελφός για μένα και η Μέλανι ήταν μαζί μου στις γέννες και των τριών παιδιών μου. Είναι η οικογένειά μου", ξεκαθάρισε η Σάρον χαρακτηρίζοντας τη "λάγνα, αγενή και αβάσιμη φημολογία που ξεκίνησε από το περιοδικό "Grazia" σημάδι των καιρών.

Κατά τα άλλα, το διάσημο ζευγάρι όντως χώρισε ύστερα από 18 χρόνια γάμου -με πολλά σκαμπανεβάσματα, για να πούμε του στραβού το δίκιο- και ενώ η Μέλανι "παλεύει" με το τατουάζ που γράφει το όνομά του, ο Αντόνιο λέγεται ότι έχει αρχίσει -εμφανώς πια- τα τσιλιμπουρδίσματα.

Εκτός από τις φήμες για τη Στόουν, που τελικά διαψεύδονται, το όνομα του Μπαντέρας συνδέεται τις τελευταίες μέρες με μερικά νεαρότερων συναδέλφων του, όπως, για παράδειγμα αυτό της Ινδής ηθοποιού Μαλίκα Σέραβατ (Mallika Sherawatt), η οποία πριν από δύο χρόνια είχε μοιραστεί έναν καυτό χορό με τον Μπαντέρας στις Κάννες.