Τι δουλειά έχει η Έλεν Ντε Τζένερες στο "Μπρούσκο";

21.05.2014
Αυτό είναι από τα άγραφα, αλλά και πέρα για πέρα αληθινό. Η διάσημη αμερικανίδα παρουσιάστρια και κωμικός εμφανίστηκε στη δημοφιλή ελληνική σαπουνόπερα -χωρίς βέβαια να το γνωρίζει.

Με μεγάλη έκπληξη πληφοροφορήθηκε η Έλεν Ντε Τζένερες (Ellen De Generes) ότι έκανε "γκεστ" μια ελληνική σαπουνόπερα -που φυσικά ούτε που είχε ακούσει ποτέ η ίδια- με το όνομα "Μπρούσκο" και μοιράστηκε την είδηση με τους θεατές της, ζητώντας ταυτόχρονα βοήθεια ως προς το "τι θέλει να πει ο ποιητής;".

Η Μαρία, μία ελληνικής καταγωγής θαυμάστριά της από το Μαϊάμι, η οποία τυγχάνει και φανατική της σειράς, αναγνώρισε την Ντε Τζένερες στη φωτογραφία που κρατούσε στα χέρια του ένας εκ των πρωταγωνιστών και της έστειλε κατευθείαν το κλιπ.

Η όλη ιστορία έχει ως εξής: Ο τηλεοπτικός "Διαμαντής" κρατά στα χέρια του μία παλιά φωτογραφία της εξαφανισμένης μητέρας των δίδυμων αδελφών, που στη σειρά υποδύονται ο Στέφανος Μιχαήλ και ο Θεοχάρης Ιωάννίδης, η οποία -όλως παραδόξως- είναι η Έλεν φωτογραφημένη στα νεανικά της χρόνια.

Με όλο το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει η 56χρονη σταρ παρουσίασε το απόσπασμα στην εκπομπή της ενώ ανάμεσα στα πολλά και χαριτωμένα που είπε ξεχωρίσαμε τα εξής: "Δεν το καταλαβαίνω, δεν ξέρω ελληνικά και ξέρω ότι τα μαλλιά μου ήταν μια ελληνική τραγωδία εκείνον τον καιρό... Και απ' όλες τις φωτογραφίες μου, γιατί αυτή; Γιατί;".

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το σόου της Ελέν η οποία εκτός του ότι ξεκαθάρισε ότι "με τον ηλικιωμένο άντρα στο κλιπ δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί!!", στο τέλος ζητά να μάθει "τί και πώς".

Ο Αντρέας Γεωργίου παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς ανέλαβε -σε πρώτη φάση- να εξηγήσει τι συνέβη ως εξής:

Και αμέσως μετά -πάλι μέσω Twitter- ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ένας εκ των τέκνων της Ελέν, ανέλαβε να δώσει και πρόσωπα στο ονόματα των πρωταγωνιστών...

Στο μεταξύ, ο Γεωργίου έδωσε και επίσημη απάντηση για το πώς και το γιατί της επιλογής. Κάνε κλικ εδώ να το μάθεις...