Η Θερόν μιλά για τον έρωτα-κεραμίδα με τον Πεν

19.05.2014
Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η τελευταία της σχέση, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων η νοτιοαφρικανή καλλονή.

Η σχέση της Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) με τον Σον Πεν (Sean Penn) ξάφνιασε πολύ στην αρχή, όμως προκύπτει τόσο "καρμική" που σύμφωνα με την ερωτευμένη σταρ, δεν θα μπορούσε να μη συμβεί.

Μιλώντας για τα προσωπικά της –μεταξύ άλλων- στο τελευταίο τεύχος της Vogue , η 38χρονη ηθοποιός παραδέχεται πως η σχέση της με τον 53χρονο Πεν "ήρθε τόσο φυσιολογικά, καθώς είναι φίλοι μια ζωή, που στην ουσία δεν το κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι". Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι "σωστό" εφόσον έγινε χωρίς απολύτως καμία προσπάθεια.

"Συνέβη τόσο φυσιολογικά. Και πριν καλά καλά να το καταλάβω, βρισκόμουν σε μια σχέση που έκανε τη ζωή μου καλύτερη", εξήγησε η όμορφη Σαρλίζ τονίζοντας πως "οι άνθρωποι που την αγαπούν πραγματικά μπορούν να αναγνωρίσουν την επίδραση που έχει αυτή η σχέση επάνω της".

Η Θερόν είναι μητέρα ενός αγοριού, του μικρού Τζάκσον, τον οποίο υιοθέτησε το 2012 και με τον οποίο ο Πεν έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση από την πρώτη στιγμή.

Όσο για τον γάμο; Η Σαρλίζ επιμένει ότι ποτέ δεν είχε το όνειρο να φορέσει το λευκό φόρεμα, όμως δεν κρατιέται και βροντοφωνάζει ότι η ζωή της είναι "τόσο γαμ***να τέλεια αυτή τη στιγμή".

"Αυτό που προσπαθώ να πω", εξήγησε, "είναι πως ξαφνικά ήρθε ένας φίλος και πήρε αυτό τον ρόλο και εγώ ούτε που το είδα να έρχεται. Ήμασταν πραγματικά τόσο καλοί φίλοι"…