Απίστευτη φωτό: Δες τη Λέχου... γερασμένη!

19.05.2014
Είναι από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του θεατρικού και τηλεοπτικού κόσμου. Δίμετρη και γοητευτική η Κατερίνα Λέχου είναι από τις πρώτες προτιμήσεις το αντρικού φύλου.

Είναι όμως και... απρόβλεπτη και δε δίστασε να τσαλακώσει την εικόνα της, λέγοντας το «ναι» σε μία ανατρεπτική φωτογράφηση. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με ... τον εαυτό της σε μεγάλη ηλικία και μάς αποκαλύπτει πώς θα είναι σε... 30 χρόνια από σήμερα!

«Όσο μεγαλώνω δεν ομορφαίνω, όσο μεγαλώνω γερνάω… Το θέμα είναι ότι τα πράγματα μαθαίνουμε να τ’ αγαπάμε! Η φύση τα έχει φτιάξει όλα με πολύ σοφία και αν το καταλάβουμε θα νιώθουμε όλοι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μας. Δηλαδή, μπορεί όσο μεγαλώνουμε να χάνουμε την φρεσκάδα μας και την νεανικότητά μας, αλλά έχουμε κερδίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ξέρουμε τι θέλουμε, πως είμαστε, εξοικειωνόμαστε με την εικόνα μας. Καμία φορά ακόμα και όταν είσαι 20 μπορεί να μην νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου, όταν όμως περνάς τα 40 πρέπει ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου» δηλώνει η ηθοποιός για το χρόνο που περνάει.