Κούρκουλου: Ντόρος για το... νεόπλουτο στήθος της (pics)

09.05.2014
Η Εριέττα Κούρκουλου αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής showbiz και της high society γενικότερα.

Και η νεαρή «χρυσή» κληρονόμος φροντίζει να μάς το επιβεβαιώνει σε κάθε της εμφάνιση. Ειδικά, οι εμφανίσεις της με μαγιό είναι... all the money. Ωστόσο, οι τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν από εβδομαδιαίο περιοδικό, προκάλεσαν ντόρο και ήρθε το στήθος της νεαρής Εριέττας κι έγινε θέμα συζήτησης παντού. Ακόμη και στα πρωινά έφτασε η χάρη της, όπου όλοι μαζί ασχολήθηκαν με τα... νεόπλουτα ελέη της Κούρκουλου.

Και γιατί τα λέμε... νεόπλουτα; Μα γιατί ποτέ δε μας είχε δώσει την εντύπωση ότι τα είχε... πλούσια! Αν ρίξεις μια ματιά σε παλαιότερες φωτογραφίες της με μαγιό κάνει μπαμ το μικρότερο στήθος. «Πλάκα τα γαλόνια» που λέμε. Ωστόσο, με τον καιρό και μεγαλώνοντας η Εριέττα, μεγάλωσε μαζί της και το στήθος. Και ήρθε αυτό κι έγινε θέμα σχολιασμού.

Ειδικά, στο Πρω1νο έγινε του... στήθους το πανηγύρι, αφού ακούστηκαν απίστευτες ατάκες και σπόντες. Μάλιστα, η Σάσα Σταμάτη όλο νόημα σχολίασε ότι η Κούρκουλου έκανε... μυική ενδυνάμωση!

Δες παρακάτω παλαιότερη φωτογραφία και την επίμαχη βεβαίως, βεβαίως....