Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν Συνατσάκη-Στρατής;

21.04.2014
Και ξαφνικά μέσαστις άγιες μέρες του Πάσχα "έσκασε" στη showbiz η "μπόμπα": χώρισαν Μαίρη Συνατσάκη και Μύρωνας Στρατής!

Τα μαντάτα του χωρισμού προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη και μεγαλύτερη η πληροφορία ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ κι ενάμιση μήνα!!! Και κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Όπως δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι το ζευγάρι, που ήταν από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά του χώρου, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην 4χρονη σχέση του, εδώ και μερικούς μήνες.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Στρατής, αλλά κυρίως η Συνατσάκη περνούσαν τα μηνύματα τους προς τα έξω, αλλά πού να πάει το μυαλό όλων. Και αυτό σχολίασε και η Φαίη Σκορδα το πρωί της Δευτέρας στο Πρω1νο, λέγοντας ότι η Μαίρη πριν λίγο καιρό ως καλεσμένη στην εκπομπή τους δεν ήθελε να μιλήσει για τη σχέση της με τον τραγουδιστή και για πιθανά σχέδια γάμου.

Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Συνατσάκη ήταν αυτή που έφυγε από το σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. Και ως σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι φαίνεται ότι είναι ένας άγριος καβγάς ανάμεσα τους.

Πάντς, και οι δύο μέχρι στιγμής δε θέλουν να μιλήσουν για το χωρισμό τους, ενώ η Συνατσάκη απλά επιβεβαιώνει την είδηση.