Η Λόπεζ αποκαλύπτει τον μυστικό εθισμό της

28.02.2014
Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ, δεν παύει όμως να είναι και άνθρωπος. Έχει και η JLo τις… αδυναμίες της!

Σε ένα διάλειμμα του "American Idol" όπου είναι κριτής, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) κλήθηκε να αποκαλύψει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα 5 πολύ προσωπικά της μυστικά.

"Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου", ήταν το πώρο μυστικό που φανέρωσε η 44χρονη σταρ για να συνεχίσει με κάτι πιο… πεζό αλλά γευστικό.

"Τρώω ένα σοκολατένιο μπισκότο σχεδόν κάθε μέρα", παραδέχτηκε η JLo αποκαλύπτοντας τον "γλυκό εθισμό της" που όμως σίγουρα "καίει" αμέσως.

"Μου αρέσει να αλλάζω την εικόνα των ανθρώπων, είμαι εργασιομανής και αθεράπευτα ρομαντική, αλλά αυτό το ξέρετε ήδη", είπε η Τζένιφερ ολοκληρώνοντας την πεντάδα των αποκαλύψεών της.

Κατά τα άλλα, η Λόπεζ παραμένει ερωτευμένη με τον σύντροφό της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ο οποίος έχει μια άριστη σχέση με τον πρώην σύζυγο της καλής του, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και είναι όλοι μαζί μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.