Γονίδης: «Ξεθέωσε» Κοκκίνου-Καλλή & τις στέλνει για... σκι

05.12.2013
Σταμάτης Γονίδης: αυτός είναι συνεργάτης. Άρχοντας με τα όλα του και με αποδείξεις.

Ο αοιδός φέτος θα εμφανίζεται στο ίδιο κέντρο με την Έλλη Κοκκίνου και την Στέλλα Καλλή, τις οποίες όμως... ξεθέωσε στις πρόβες, αφού είναι απαιτητικός από τους συνεργάτες του. Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει ένα large δώρο στις τραγουδίστριες προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν από τις εξαντλητικές πρόβες..... τις στέλνει ένα σαββατοκύριακο για σκι στο Γκστάαντ!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μαζί τους θα είναι ο ίδιος συν οι παρέες τους. Μιλάμε, ο Γονίδης έβαλε το χέρι του στην τσέπη όσο πιο βαθιά πάει, αφού το ταξίδι θα είναι με δικά του έξοδα. Κοκκίνου και Καλλή ενθουσιάστηκαν με την κίνηση του συναδέλφου τους, αλλά επειδή έχουμε κρίση, και οι δύο φαίνεται ότι είχαν τις ενστάσεις τους για τον προορισμό. Σού λένε τα κορίτσια και στην Ελλάδα, ας πούμε στην Αράχωβα, μια χαρά είναι. Και ωραία θα περάσουν και φθηνότερα θα τού έρθει το ταξιδάκι.

Ο Γονίδης, όμως, ήτο ανένδοτος. Θέλει να τις ευχαριστήσει -και με το παραπάνω- και δεν τον νοιάζει το κόστος. Φήμες θέλουν την Κοκκίνου να συνοδεύει στο Γκστάαντ ο αγαπημένος της, Γιώργος Μπόγρης.

Πηγή: Espresso