Διαζύγιο - «βόμβα»: Χωρίζουν Καράντη και Λιάνης

16.10.2013
Τίτλοι τέλους μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια έπεσαν στο γάμο του Γιώργου Λιάνη και της Κοραλίας Καράντη!

Το ακριβοθώρητο ζευγάρι, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον ίδιο διακριτικό τρόπο που ξεκίνησε και ο έγγαμος βίος τους. Γι αυτό, ο χωρισμός τους αν και δεν είναι και τόσο πρόσφατος, είδε μόλις τώρα το φως της δημοσιότητας κι εννοείται ότι έπεσε ωσάν κεραυνός εν αιθρία.

Τον χωρισμό επιβεβαίωσε η ίδια η Καράντη, ξεκαθαρίζοντας έτσι το μπερδεμένο τοπίο που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το γάμο τους. Εξάλλου, Λιάνης και Καράντη είχαν πολλούς μήνες να εμφανιστούν μαζί (η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στις αρχές του χρόνου) και δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν κάποιες φήμες για κρίση στο γάμο τους. Ωστόσο, μόλις τον περασμένο μήνα έγινε λόγος για οριστικό χωρισμό.

Και οι δύο τελευταίες σόλο εμφανίσεις του Λιάνη ( στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής) έκαναν και τον πιο... ανυποψίαστο να αναρωτηθεί τι συμβαίνει τελικά στο γάμο τους. Μέχρι που την Δευτέρα (15/10) η Καράντη επιβεβαίωσε στο fthis.gr τον χωρισμό. «Ζούμε σε χωριστά σπίτια εδώ και καιρό και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο του διαζυγίου. Οι περισσότερες σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης» αρκέστηκε να σχολιάσει.