Πώς ο Μπέκαμ έκανε τη Βικτόρια "άλλον άνθρωπο"

23.09.2013
Μπορεί να είναι και οι δύο διάσημοι, δεν παύουν όμως να είναι και ζευγάρι, που επιδρούν διαρκώς ο ένας επάνω στον άλλο. Αυτή τη φορά φαίνεται πως η αλλαγή ήταν για το… καλό!

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η απόφαση του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) να κρεμάσει τα παπούτσια του πριν από λίγους μήνες, λειτούργησε ευεργετικά στη διάθεση της συζύγου του.

"Ρωτήστε όποιον ξέρει τη Βικτόρια (Victoria) και θα σας πει πως πρόκειται για μια άλλη γυναίκα. Και ο Ντέιβιντ φαίνεται πιο χαρούμενος επίσης", μεταφέρει πηγή του βρετανικού περιοδικού "Look", τονίζοντας πως ύστερα από τόσα χρόνια το διάσημο ζεύγος μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει την κοινή του ζωή.

"Το να έχει τον Ντέιβιντ στο σπίτι πιο πολύ σημαίνει ότι η Βικτόρια μπορεί να κοιμάται λίγο παραπάνω το πρωί (!) ή να μην έχει διαρκώς την έννοια των παιδιών", συνεχίζει η πηγή συμπληρώνοντας ότι αυτό τον καιρό, η σχέση των Μπέκαμ είναι "πιο πολύ στο 50/50" .

Όσο για τα επαγγελματικά; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 39χρονη σχεδιάστρια σκοπεύει να συνεργάζεται πιο στενά με τον Ντέιβιντ ως προς την επέκταση της "αυτοκρατορίας" τους, βάζοντας και τα παιδιά στο παιχνίδι. "Θέλει να αποτελέσει έμπνευση για τα παιδιά της", ολοκληρώνει η πηγή τονίζοντας ότι η κυρία Μπέκαμ δεν υπήρξε ποτέ πιο ευτυχής και αυτό φαίνεται.

Ζ. Κ.