Μουρ προς Κουτσερ: Διαζύγιο θες; Θα πληρώσεις!

16.05.2013
Και ναι, όπως φαίνεται ξεκάθαρα το διάσημο διαζύγιο δεν έχει υπογραφεί ακόμη και σκαλώνει σε οικονομικές –προφανώς- διαπραγματεύσεις.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έχουν στην ουσία χωρίσει πριν από 16 (!) μήνες αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία για τον τυπικό χωρισμό τους.

Και ενώ φαίνεται ότι η 50χρονη σταρ όχι μόνο έχει συνέλθει από το σοκ του κέρατου αλλά και της σχέσης που έκανε αμέσως ο πρώην σύζυγος με τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) αλλά το έχει ρίξει και σε τεκνοθεραπεία, πληροφορίες επαναλαμβάνουν παλιότερες φήμες που την ήθελαν να "καλοβλέπει τα λεφτά του Άστον".

Όπως φέρεται να έχει δηλώσει και η ίδια πρόσφατα θεωρώντας ότι "εκείνη τον έφτιαξε" η Μουρ διεκδικεί χρήματα. Πολλά χρήματα.

Η Ντέμι μπορεί να ζητά τον ουρανό με τ' άστρα αλλά ο Άστον δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποκύψει.
Φήμες τον θέλουν έτοιμο να δώσει ένα ποσό στην πρώην σύζυγό του, "αλλά τις υπερβολές δεν τις μπορεί".

Πάντως, δεν είναι λίγοι που απορούν με την απαίτηση της Ντέμι Μουρ για διατροφή αφού η περιουσία της είναι μεγαλύτερη από του πρώην συζύγου.

Έτσι, λέγεται πως αν οι δύο αντίδικοι δεν καταλήξουν σε συμβιβασμό, τότε το πιο πιθανό είναι το δικαστήριο να απορρίψει την αίτηση της Ντέμι.

Ζ. Κ.