Τομ Κρουζ & Κέιτι Χολμς: Οι λεπτομέρειες του διαζυγίου

04.10.2012
Νέες πληροφορίες βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το διαζύγιο των διάσημων ηθοποιών.


Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) χώρισαν ξαφνικά τον Ιούλιο και οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες με εκείνη να διαχωρίζει αστραπιαία τη θέση της και εκείνον να κλείνει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ωστόσο, δικαστικά έγγραφα της 17ης Αυγούστου 2012 που φέρουν την υπογραφή του δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης Μάθιου Φ. Κούπερ (Matthew F. Cooper) και εξασφάλισε ο National Enquirer αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά αρκετό καιρό πιο πριν.

Σύμφωνα με την έκδοση, στα χαρτιά φαίνεται ότι "ο γάμος είχε διαλυθεί ανεπανόρθωτα τουλάχιστον έξι μήνες πριν από την τελική λήξη του", ενώ παρέχονται λεπτομέρειες και για τη σχέση γενικότερα.

Έτσι, γίνεται γνωστό ότι εκτός από τον λαμπερό γάμο του Κρουζ με τη Χόλμς στην Ιταλία τον Νοέμβριο του 2006, το ζευγάρι είχε παντρευτεί και με πολιτικό γάμο στο Λος Άντζελες μια μέρα νωρίτερα, ενώ φαίνεται ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο είχε συνταχθεί και υπογραφεί αρκετούς μήνες πιο πριν.

Στα έγγραφα που διέρρευσαν επιβεβαιώνονται επίσης οι λεπτομέρειες για την επιμέλειας της 6χρονης Σούρι (Suri) σύμφωνα με τις οποίες ο 50χρονος Κρουζ πληρώνει $400.000 τον χρόνο για "ιατρική και οδοντιατρική ασφάλεια, εκπαίδευση, κολλέγιο και εξωσχολικά έξοδα" μέχρι εκείνη να γίνει 18 χρονών.

\Κατά τα άλλα, οι δύο πρώην σύζυγοι φαίνεται ότι έχουν διαχωρίσει τελείως τις θέσεις τους ενώ η μοναχοκόρη τους είναι πια ένα περήφανο "πρωτάκι".

Ζ. Κ.