Νέες εξελίξεις στον εγκλεισμό του τραγουδιστή στο ψυχιατρείο

03.10.2012
Σάλος έχει προκληθεί με την ιστορία του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος εδώ και δύο μήνες νοσηλεύεται στην ψυχιατρική πτέρυγα δημόσιου νοσοκομείου, με βαριά μορφή κατάθλιψης.

Και μεγαλύτερη εντύπωση, κυρίως αρνητική, έχει προκαλέσει η στάση της πρώην συζύγου του, την οποία τα δημοσιεύματα, θέλουν να έχει γυρίσει την πλάτη στον πατέρα των δύο παιδιών της, προφανώς μη έχοντας ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η «Μεσημεριανή Μελέτη» πήγε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο τραγουδιστής και όπως ακούσαμε, τον είδαν καθισμένο σε ένα παγκάκι, βυθισμένο στις σκέψεις του και στο δικό του κόσμο. Αν και σύμφωνα με τον γιατρό του, ο τραγουδιστής μπορεί να έχει επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο, απλά εκείνος δε θέλει να συναναστρέφεται με κανένα..

Εξάλλου, τα προσωπικά του προβλήματα ήταν πολλά. Χρέη, οικονομικές δυσκολίες, επεισοδιακός χωρισμός και το τελειωτικό χτύπημα, η οικογενειακή τραγωδία που έζησε με τον χαμό δικού του ανθρώπου στις αρχές του καλοκαιριού. Αυτή τη στιγμή ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιατρική αγωγή και δέχεται την φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Η εκπομπή συνομίλησε και με την εν διαστάσει σύζυγο του τραγουδιστή η οποία δήλωσε... άγνοια για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρώην σύζυγός της. Μάλιστα όπως είπε, έπεσε από τα σύννεφα, αφού δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός.