Ποιος μπαίνει ανάμεσα στην κόρη της Γουίτνεϊ και τα... λεφτά;

02.10.2012
Οκτώ μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της και η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) αρχίζει να βλέπει την κληρονομιά της με το… τηλεσκόπιο.


Η 19χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) είναι η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας της, σύμφωνα με την τελευταία διαθήκη που είχε συντάξει η ίδια.

Φαίνεται όμως ότι παρά το γεγονός ότι τα διαδικαστικά προχώρησαν κανονικά, το όλο θέμα κάπου σκαλώνει.

Συγκεκριμένα, σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τους συγγενείς της νεαρής να έχουν ζητήσει δικαστική παρέμβαση ώστε να μην περάσουν ακόμη τα χρήματα στα χέρια της. "Για το δικό της καλό", όπως υποστηρίζουν…

Θεωρώντας ότι η Μπόμπι Κριστίνα περιβάλλεται και επηρεάζεται από "λάθος ανθρώπους", οι συγγενείς της, συμπεριλαμβανομένης και της γιαγιά της, Σίσι Χιούστον (Cissy Houston), κατέθεσαν επίσημο έγγραφο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ατλάντα ώστε να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία, τονίζοντας ότι "η Μπόμπι Κριστίνα είναι ένα δημόσιο πρόσωπο που μπορεί εύκολα να πέσει θύμα εκμετάλλευσης από ανθρώπους που θεωρεί δικούς της".

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) προκάλεσε ποικίλα σχόλια όταν αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας της αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) ο οποίος τυγχάνει υιοθετημένος γιος της Γουίτνεϊ με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στο ίδιο σπίτι σαν αδέλφια!

Στη συνέχεια, ακολούθησε η απόφασή της να πρωταγωνιστήσει σε δικό της ριάλιτι –το οποίο αυτή την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα- γεγονός που αποτέλεσε το "κερασάκι στην τούρτα" για εκείνους που έψαχναν αφορμή για να τη σώσουν (;). Ή μήπως είναι μια απλή περίπτωση του "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και κάποιοι θέλουν μερίδιο; Ποιος ξέρει…

Η υπόθεση, πάντως, είναι επίσημη και αναμένεται να εκδικαστεί.

Ζ. Κ.