Δράμα: Η Τόρι θέλει πλαστική και ο σύζυγος φωνάζει

02.10.2012
Οι "κακές συνήθειες" κόβονται δύσκολα και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η διάσημη πολύτεκνη –πια- μανούλα το αποδεικνύει περίτρανα.


Η Τόρι Σπέλινγκ (Torri Spelling) είναι "εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις" γεγονός που είναι εμφανέστατο από μια μόνο ματιά στο πρόσωπο και το κορμί της. Ειδικά στο μπούστο.

Αφού, λοιπόν, γέννησε και το τέταρτο παιδί της πριν από έναν μήνα περίπου και αποφάσισε ότι "έκλεισε ως μάνα", η 39χρονη ηθοποιός λέγεται ότι άρχισε να σκέφτεται σοβαρά πού θα… χώσει το νυστέρι.

Δεν ήθελε και πολύ σκέψη το πράγμα καθώς ύστερα από τέσσερις σχεδόν απανωτές εγκυμοσύνες, μια κοιλιοπλαστική, θεωρήθηκε "η απόλυτη λύση".

Έλα όμως που η απόφασή της σκόνταψε σε… τοίχο. Και μάλιστα σε τοίχο με ονοματεπώνυμο, καθώς πληροφορίες θέλουν το σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) κάθετα αντίθετο ακόμη και στη σκέψη.

"Ο Ντιν έχει ταραχτεί πολύ και θεωρεί ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μπει ξανά στο χειρουργείο η γυναίκα του", μεταφέρουν πηγές, τονίζοντας ότι το ζευγάρι έχει μαλώσει και στο παρελθόν για… μπότοξ και "γεμίσματα".

Κατά τα άλλα, από την είδηση και μόνο φαίνεται ότι η Τόρι έχει αναρρώσει πλήρως από την τελευταία περιπέτεια της υγείας της που την έστειλε επειγόντως στο νοσοκομείο. Κάτι είναι και αυτό.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες αφού η Σπέλινγκ έφερε στον κόσμο τον Φιν (Finn) της με καισαρική τομή, προέκυψαν μερικές "σοβαρές και επικίνδυνες επιπλοκές" που χρειάστηκαν νέο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν.

Έμεινε 12 μέρες στο νοσοκομείο και αφού αμέσως μετά ετοιμάζεται για νέα επέμβαση –έστω και αισθητική- ε, δεν μπορεί… θα νιώθει περδίκι.

Την οικογένεια ολοκληρώνουν ο 5χρονος Λίαμ, η 4χρονη Στέλα και η 11 μηνών Χάτι.

Ζ. Κ.