Σαμπρίνα: Δεν έχει πάρει διαζύγιο

08.03.2012
Για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τις σχέσεις τους που πλέον βρίσκονται στην καλύτερη φάση και στο διαζύγιο που δεν έχουν πάρει ακόμη μίλησε η Σαμπρίνα στην Πρωινή Μελέτη

Για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τις σχέσεις τους που πλέον βρίσκονται στην καλύτερη φάση και στο διαζύγιο που δεν έχουν πάρει ακόμη μίλησε η Σαμπρίνα στην Πρωινή Μελέτη.

«Γενικά οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν από σαράντα κύματα, ειδικά όταν το θέμα αφορά δύο ανθρώπους που δεν ζουν πλέον μαζί. Δεδομένων των συνθηκών, θεωρώ ότι είμαστε καλά. Δεν είμαστε εχθροί πάντως» δήλωσε η τραγουδίστρια και παρατηρήσαμε ότι τούτη τη φορά ήταν ήρεμη, χωρίς επιθετική διάθεση απέναντι στον πρώην σύζυγό της.

Η Σαμπρίνα αποκάλυψε επίσης γιατί δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από τον μπασκετμπολίστα: «Είναι θέμα καθαρά γραφειοκρατικό. Αφορά τα διαδικαστικά, είναι και ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι να βγει το διαζύγιο… αυτός είναι ο λόγος», ενώ παραδέχθηκε ότι και οι δύο έκαναν λάθη κατά την διάρκεια του γάμου τους. Σχολίασε, δε, πώς είναι ο Λιαδέλης στο ρόλο του πατέρα. «Κανένας δεν γεννιέται καλός πατέρας και κανένας δεν γεννιέται καλός γονιός γενικότερα. Όλοι μαθαίνουμε στην πορεία».

Ωστόσο, με τον χωρισμό τους είχε δημιουργηθεί θέμα για τη διατροφή που είχε οδηγήσει τις δύο πλευρές στα δικαστήρια, ενώ πολλοί τότε ήταν εκείνοι που κατηγορούσαν την τραγουδίστρια για παράλογες απαιτήσεις. «Όσο μεγαλώνει ένα παιδί και οι ανάγκες του αλλάζουν, είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα να ξέρει πού πηγαίνουν τα χρήματα που διαθέτει. Οπότε πρέπει να μπεις στην διαδικασία να αποδείξεις και να διευκρινίσεις. . Κάνουμε ό τι μπορούμε καλύτερο»

Πάντως, αυτή την περίοδο, συγκεκριμένα τα τελευταία τρία χρόνια, η Σαμπρίνα είναι μόνη της. «Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο να μοιραστώ πράγματα από την ζωή μου. Αλλά είναι πολύ δύσκολο».