Στα ναρκωτικά και η κόρη της Γουίτνεϊ

20.02.2012
Λίγες ώρες μετά την κηδεία της διάσημης μαμάς της, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) εθεάθη να ακολουθεί στα βήματά της, αλλά… με την κακή έννοια.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πέθανε πριν από 10 μέρες μην μπορώντας να τιθασεύσει τα πάθη της και κυρίως τον εθισμό της στα ναρκωτικά, στα οποία την είχε μυήσει ο πρώην σύζυγός της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown).

Με αυτά τα δεδομένα να κυλούν στο DNA της, φαίνεται ότι η 18χρονη νεαρά δεν είχε και πολλές ελπίδες να ξεφύγει τη «μοίρα» της που τη γέννησε –στην κυριολεξία- μέσα στις… παράνομες ουσίες.

Η κηδεία της 48χρονης σταρ που βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της σουίτας του ξενοδοχείου της πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην εκκλησία των βαπτιστών Νιού Χόουπ στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσεϊ όπου η Γουίτνεϊ είχε τραγουδήσει για πρώτη φορά.

Η Μπόμπι βρισκόταν στην πρώτη σειρά δίπλα στη γιαγιά της, Σίσι Χιούστον (Siccy Houston) και οι δύο γυναίκες προσπαθούσαν να παρηγορήσουν η μία την άλλη για τη μάνα και την κόρη που έχασαν αντίστοιχα.

Σήμερα, πληροφορίες θέλουν την Μπόμπι Κριστίνα να μην έχει ακολουθήσει την οικογένειά της στο εστιατόριο όπου είχε προγραμματιστεί να πάνε μετά την 4ωρη εκδήλωση και να μην έχει δώσει σημεία ζωής μέχρι και την επόμενη μέρα που η σωρός της Γουίτνεϊ οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο Φέρβιου.

«Όλοι είχαν τρελαθεί και έψαχναν την Μπόμπι Κριστίνα στο κινητό της, αλλά δεν απαντούσε», μεταφέρει φίλος της οικογένειας τονίζοντας τον πανικό που προκλήθηκε όταν έγινε αντιληπτή η απουσία της 18χρονης.

Όσο για του που ήταν τελικά η Μπόμπι Κριστίνα; Οι πληροφορίες μόνο ευχάριστες δεν είναι καθώς φήμες θέλουν τη μικρή ήδη εθισμένη στα ναρκωτικά και την οικογένεια βαθύτατα προβληματισμένη ως προς το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Μόλις η Γουίτνεϊ βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου, λέγεται ότι η Μπόμπι βρέθηκε «κόκαλο» από τα ναρκωτικά. Και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που η συζήτηση των δικών της αφορούσε στο αν θα την άφηναν αν θρηνήσει επίσημα τη μαμά της ή θα την έστελναν αμέσως για αποτοξίνωση.

Τελικά η πλάστιγγα έγειρε –προφανώς- υπέρ της πρώτης επιλογής, ωστόσο η εξαφάνιση της νεαράς μετά την κηδεία σήμανε συναγερμό, όπως ήταν φυσικό, αλλά τελικά όλα τελείωσαν καλά, χωρίς όμως να μαθευτεί ποτέ η αλήθεια.

«Είναι πια φρικτή κατάσταση για την οικογένεια που δεν κατάφερε να σώσει τη Γουίτνεϊ και τώρα αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση με την κόρη της», μεταφέρουν πηγές, τονίζοντας όμως ότι όσο κουρασμένη και αν νιώθει η Σίσι, είναι αποφασισμένη να μην παρατήσει την εγγονή της στη μοίρα της.

«Είναι το μόνο που της έχει μείνει από τη Γουίτνεϊ και θα κάνει τα πάντα για εκείνη», συμπληρώνουν οι πηγές. Ας ελπίσουμε ότι η Μπόμπι Κριστίνα θα καταφέρει να αντιμετωπίσει καλύτερα από τη μαμά της… τους δαίμονές της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα