Η Γερμανού συνεχίζει- η Σίσσυ... άγνωστον!

07.09.2011

Φίλοι του "Μες στην Καλή Χαρά"... ανοίξτε μπύρες (η σαμπάνια κοστίζει) .. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :-)) !

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση μέσω Twitter αποφάσισε η Ναταλία Γερμανού να μοιραστεί τιτιβίζοντας τα ευχάριστα νέα για την συνέχιση της πρωινής εκπομπής της για τέταρτη χρονιά!

Σαμπάνιες μπορεί να μην άνοιξαν οι twitterοφίλοι της αλλά τα τιτιβίσματα έδωσαν και πήραν εψές!

Φυσικά η Ναταλία έσπευσε με νέο τιτίβισμα να ευχαριστήσει επώνυμους και ανώνυμους φανς του “Μες την Καλή Χαρά” για τις ευχές και τη θετική ενέργεια:

Νομίζω ότι πιο πολύ κι από το ίδιο το νέο εχω συγκινηθεί με τη δική σας χαρά ! Είστε απίστευτοι βρε παιδιά ! Τόσα tweets :-))

Σύσσωμη παιδί μου σου λέω η εγχώρια σόου μπιζ που ο ένας ακολουθεί τον άλλο, έσπευσαν να εκφράσουν στο Ναταλάκι τα συγχαρητήρια τους:

Ελεονώρα Μελέτη: μπραααααβο ρε ναταλακιιι μπραβο. Αυτοπροσκαλουμαι!!

Θεοφάνους: κι εγω αυτοπροσκαλουμαι.Ασε που μπορείς να μας φέρεις με την Ελεωνορα ΜΑΖΙ!!!

Έλλη Κοκκίνου: Μα πόσο χαιρομαι!!!Πόσο χαιρομαι!!!!Μπράβο Ναταλακι μου!!!Nice choice @alphatv!!!!

Παρόντας με ευχές και ο κουμπάρος Γιώργος Τσαλίκης: «Θέλω να πεις και δημοσίως για το κληρονομικό μου χάρισμα. Δέχομαι κι επισκέψεις κατ’ οίκον για προβλέψεις! Μπράβο αγάπη μου»

Φαίη Σκορδά: «Καλή αρχή αγαπημένη μου! Τι ωραία! Φιλί»

Ευχές δέχτηκε και από την κουτσή κουρούνα, μην στους απαριθμώ, Ζέτα Δούκα, Μαρία Ηλιάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Κατερίνα Καινούργιου.

Βέβαια, η καλύτερη ευχή ήρθε από τον Μάριο Αθανασίου, που τελευταία κάνει μπόλικη παρέα με τη Ναταλία.... το πιάνεις το υπονοούμενο, που μέχρι και κατάληψη στην Κάντζα θα έκανε για χάρη της:

"κι αν δεν το ήθελαν αυτοί (οι φριτσιδες) δε θα το αφήναμε εμείς να μη γίνει..θα κάναμε κατάληψη στην καντζα!"

Τώρα, για την υπόλοιπη παρέα του Μες την Καλή Χαρά, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Ο μόνος που δήλωσε μέσω twitter έτοιμος να πιάσει τον καναπέ δίπλα στη Γερμανού τα Σαββατοκύριακα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς που έγραψε χαρακτηριστικά:

Yesss! #4th_Season_Coming_Soon!

Όσο για τη Σίσσυ Χρηστίδου, ακόμα τηρεί σιγή! Εψές που η Γερμανού ανακοίνωνε τα ευχάριστα, το Σισσάκι παρακολουθούσε την κινηματογραφική πρεμιέρα από τα Στρουμφάκια και απέφυγε να τουιτάρει κάτι σχετικό με το πρωινό του Σαββατοκύριακου.

Η Σίσσυ αρκέστηκε να μας ενημερώσει πως απλά κάποιος χάκεψε το λογαριασμό της χθες βράδυ και έστειλε ένα άκυρο τιτιβισμα, ενώ απορίας άξιον είναι πως ενώ η Γερμανού, παρόλο που ρωτήθηκε από πολλούς φανς της αν έχει κάποιο νέο για τη Χρηστίδου, απέφυγε να απαντήσει.

Στον πάγο βρίσκεται και ο Παύλος Σταματόπουλος που στρούμφιζε μαζί με το Σισσάκι εψές. Οι δυο τους είχαν επισκεφτεί άλλωστε πολλές φορές τα γραφεία του STAR μέχρι τελικά να ναυαγήσουν οι συνομιλίες.