Ο εξορκισμός της Κλόντια Σίφερ

06.09.2011
Μεγάλες αλλαγές για τη διάσημη 40χρονη γερμανίδα καλλονή, η οποία πήρε την οικογένειά της και σχεδόν… απαρνήθηκε τα εγκόσμια!


Μεγάλες αλλαγές για τη διάσημη 40χρονη γερμανίδα καλλονή, η οποία πήρε την οικογένειά της και σχεδόν… απαρνήθηκε τα εγκόσμια!

Τι να κάνει και η καψερή η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω της. Αποφάσισε να το… ξορκίσει το κακό. Στην κυριολεξία.

Μαζί με τον σύζυγό της, Μάθιου Βον (Matthew Vaughn) και τα τρία τους παιδιά, η ξανθιά Κλόντια μετακόμισε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στο Σάφολκ, εγκαταλείποντας το πολύβουο Λονδίνο, όπου ζούσαν μέχρι πρότινος.

Ως επίσημος λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκε αυτή η ριζική αλλαγή περιβάλλοντος δόθηκε η ανακαίνιση που πραγματοποιείται αυτό τον καιρό στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα. Ήθελαν δηλαδή να αφήσουν τα συνεργεία να δουλέψουν με την ησυχία τους.

Όμως, οι "κακές γλώσσες" διάβασαν πίσω από τις λέξεις και εξήγησαν την κίνηση ως την έσχατη προσπάθεια της Σίφερ να γλιτώσει από τους παπαράτσι που δεν την αφήνουν στιγμή σε ησυχία. Ειδικά όσο πλησιάζει η στιγμή που θα γεννήσει η Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones), η κατάσταση γίνεται αφόρητη. Και εξηγούμε αμέσως γιατί.

Η 33χρονη εκρηκτική πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας "Mad Men" διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της χωρίς ουδέποτε να έχει κάνει την παραμικρή νύξη σχετικά με την ταυτότητα του πατρός!

Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπλέκεται στην υπόθεση η Κλόντια Σίφερ καθώς ο σύζυγός της είναι –σύμφωνα πάντα με τους καλοθελητές- ο Νο1 υποψήφιος.

Ο ίδιος ο 40χρονος σκηνοθέτης έχει επανειλημμένα διαψεύσει τις φήμες, τονίζοντας το πόσο κακό συνεχίζουν να κάνουν στον ίδιο και την οικογένειά του. Εις μάτην… Οι φήμες –που σημειωτέον ξεκίνησαν αφού εκείνος σκηνοθέτησε τη νεαρή ηθοποιό στην τελευταία ταινία των "X-Men" συνεχίζουν αμείωτες.

Είδε και απόειδε, λοιπόν το τοπ μόντελ και αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο. Επέλεξε να μετατρέψει το εξοχικό τους σε μόνιμη κατοικία, πιθανότατα σκεφτόμενη ότι λίγος φρέσκος αέρας δεν θα κάνει καθόλου κακό στον 9χρονο γάμο της.

Όμως, πριν μετακομίσει φρόντισε να καθαρίσει το σπίτι από τα κακά πνεύματα! Κυριολεκτικά.

Έτσι, η Κλόντια κάλεσε έναν εξορκιστή για να διώξει ένα… φάντασμα (!) που ένιωθε ότι υπήρχε στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να ζήτησε και έναν –εξορκισμό, δηλαδή- δώρο προς την κατεύθυνση της αμφιβολίας που την τρώει. "Την έκανε την κουτσουκέλα ο δικός μου, ή όχι;" Έλα ντε…

Ζωή Κίττα