Ο "έρωτας" που έκανε έξαλλο τον Βέρτη!

05.09.2011
Έξαλλος, πολύ έξαλλος είναι ο Νίκος Βέρτης και ο λόγος είναι ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού. Σύμφωνα με αυτό, ο αοιδός εδώ κι εφτά μήνες έχει σχέση με τη νεαρή συνάδελφό του, Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία ο έρωτας

Έξαλλος, πολύ έξαλλος είναι ο Νίκος Βέρτης και ο λόγος είναι ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού. Σύμφωνα με αυτό, ο αοιδός εδώ κι εφτά μήνες έχει σχέση με τη νεαρή συνάδελφό του, Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία ο έρωτας φούντωσε όταν συνεργάστηκαν στο ίδιο σχήμα. Μάλιστα, το περιοδικό είχε και φωτογραφία του «ζεύγους» να τσαλαβουτάει σε γνωστή πλαζ των Αθηνών. Έτσι, για του λόγου το αληθές ότι και ο Βέρτης μπήκε πανηγυρικά στο κλαμπ των ερωτευμένων.

Έλα, όμως, που ο εν λόγω... έρωτας όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά έκανε κι έξαλλο τον αοιδό. Βλέπεις, η σχέση του με τη νεαρή και σέξι Ελευθερία είναι καθαρά επαγγελματική, αφού είναι ένα από τα απιδιά που συμμετέχουν στο σχήμα του. «Ελπίζω να σοβαρευτούν και να μη γράφουν τέτοια πράγματα» είπε σε έξαλλη κατάσταση ο λατρεμένος αοιδός για να εξηγήσει ότι αν είχε σοβαρή σχέση, θα το παραδεχόταν. Και γενικά, αν ήτο ερωτευμένος πάλι δεν θα το έκρυβε. Αλλά για την ώρα είναι μόνος, αν και δηλώνει ότι θέλει πολύ να ερωτευτεί. Βουρ gilrs.