Ελένη: Έφυγε ο Λάτσιος και πίσω... χάος!

04.04.2011
«Μετά από εσένα το χάος, μετά από εσένα το τίποτα...» Σκέφτεται τον Γιάννη Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη και πιάνει το τραγούδι. Γιατί πώς αλλιώς να αντιμετωπίσει η γυναίκα το... χάος που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι μετά τη φυγή του... στυλοβάτη;

«Μετά από εσένα το χάος, μετά από εσένα το τίποτα...» Σκέφτεται τον Γιάννη Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη και πιάνει το τραγούδι. Γιατί πώς αλλιώς να αντιμετωπίσει η γυναίκα το... χάος που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι μετά τη φυγή του... στυλοβάτη; Του Γιάννη του Μαστοράκη; Ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους και η Ελένη μάς αποκάλυψε τον Γολγοθά που βιώνει όλο αυτό το διάστημα.

Τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού βρίσκονται στον... αέρα. Άμα υπάρξει πρόβλημα δεν υπάρχει άνθρωπος να της τα φτιάξει. Και δε σου λέω τα απλά, ποιος δηλαδή θα αλλάξει τα φώτα της Ελένης. Αλλά ποιος θα φτιάξει τα κανάλια στην τηλεόραση. Σε κουβέντα που είχαν στην εκπομπή για τα προγράμματα στην τηλεόραση, η Μενεγάκη είπε ότι δεν ασχολείται πολύ και απλά ανοίγει την τηλεόραση κι επιδίδεται σε ζάπινγκ.

Κι εκεί στο άσχετο μάς ενημερώνει ότι τα κανάλια στο τηλεκοντρόλ έχουν μείνει όπως τα άφησε ο Λάτσιος. Μπρρρ. Μας σηκώθηκε η τρίχα από την ανατριχίλα. Καλά, εκεί που τη λυπήθηκε η ψυχή μας ήταν τη στιγμή που είπε, ότι δεν έχει κάποιον να της τα φτιάξει σε περίπτωση που ξε-ρυθμιστούν. Ο Ματέο; Αυτός φαίνεται ότι είναι... Ματέο, ο φασολάκης! Είναι μάστορας να φυτεύει λαχανικά. Στα ηλεκτρολογικά είναι ο Λάτσιος, τον οποίο η Ελένη θα φωνάξει πρώτο για να της φτιάξει το πρόβλημα. Μην το συζητάς, μερικές γυναίκες είναι πολύ τυχερές.