Τα παιδιά των Μπραντζελίνα σπάνε το σπίτι του Κλούνεϊ

04.02.2011
Μπορεί να είναι φίλοι τόσα χρόνια αλλά υπάρχουν και όρια στο τι μπορεί να ανεχτεί κανείς και φαίνεται πως στην περίπτωση των δύο διάσημων αντρών του Χόλιγουντ, κάποιος τα πέρασε για τα καλά.


Μπορεί να είναι φίλοι τόσα χρόνια αλλά υπάρχουν και όρια στο τι μπορεί να ανεχτεί κανείς και φαίνεται πως στην περίπτωση των δύο διάσημων αντρών του Χόλιγουντ, κάποιος τα πέρασε για τα καλά.

Οι "κακές γλώσσες" αναφέρουν πως η σχέση του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) πέρασε μια ισχυρότατη κρίση αφού τα παιδιά του πρώτου έκαναν λαμπόγιαλο το σπίτι του δεύτερου.

Είναι γνωστό ότι ο Κλούνεϊ έχει μια βίλα στο Κόμο της Ιταλίας όπου πολύ συχνά φιλοξενεί φίλους ανάμεσα στους οποίους και την τον Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τα έξι (!) παιδιά τους.

Ε, η τελευταία φορά που η Μπραντζελινο-οικογένεια βρέθηκε στο Κόμο πριν από λίγους μήνες, μάλλον ήταν και η… τελευταία τους γενικότερα. Τουλάχιστον μέχρι τα βλαστάρια τους να ενηλικιωθούν. Όλα!

Πηγές αναφέρουν ότι η επίσκεψη ήταν "τραυματική", κυρίως για το σπίτι του 49χρονου ηθοποιού το οποίο υπέστη σοβαρές "καταστροφές" παντός τύπου.

"Τα παιδιά κατέστρεψαν το σπίτι, μετακίνησαν όλα τα έπιπλα του Τζορτζ και πείραξαν μέχρι και μερικά από τα πολύ ακριβά έργα τέχνης που έχει", αναφέρουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Κλούνεϊ να τα είπε ένα χεράκι με τους γονείς τους τονίζοντας ότι μάλλον θα έπρεπε να μαζέψουν λίγο το χαλινάρι!

"Ο Τζορτζ είναι πολύ αυστηρός με τα πράγματά του και δεν άντεχε άλλο να βλέπει πατημασιές πάνω στον πανάκριβο καναπέ και τα μαξιλάρια του γεμάτα με λιωμένη σοκολάτα και γάλα. Στη βιβλιοθήκη, τα παιδιά είχαν κατεβάσει όλα τα βιβλία από ένα συγκεκριμένο ράφι, έτσι ώστε να έχουν χώρο να παίξουν κρυφτό, ενώ μια ντουλάπα γεμάτη με πανάκριβα επώνυμα ρούχα είχε γίνει… κρόσια", συνεχίζει η αναφορά.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Κλούνεϊ είπε στο διάσημο ζεύγος ότι οι ίδιοι μπορούσαν να πάνε στο σπίτι όποτε ήθελαν αλλά ότι τα παιδιά τους δεν είναι το ίδιο ευπρόσδεκτα. Ε… ποιος είδε τους Μπραντζελίνα και δεν τους φοβήθηκε!

Το ζευγάρι μάζεψε τα μπογαλάκια του και έφυγε κακήν κακώς αφήνοντας άσχημα συναισθήματα και στους δύο άντρες που μοιράζονται μια βαθύτατη φιλία πολλών χρόνων.

Ο καιρός μόνο θα δείξει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η κατάσταση δεν έχει "ζεσταθεί" ακόμη αρκούντως.

Κατά τα άλλα, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Γαλλία όπου έχει αναλάβει τον ρόλο του εργολάβου! Ο 47χρονος ηθοποιός και η Αντζελίνα αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να μετατρέψουν τον 40 εκατομμυρίων ευρώ πύργο τους στην επαρχία Προβένς της Νότιας Γαλλίας σε μόνιμη κατοικία.

Ανάμεσα στα σχέδιά τους, είναι η ανακαίνιση και των 35 (!) υπνοδωματίων, η εγκατάσταση μερικών τζακούζι και σάουνα, ένα καινούργιο γυμναστήριο, η επέκταση του κελαριού για τα κρασιά και ένα φορτηγό για τις μοτοσικλέτες του Μπραντ. Επίσης σχεδιάζουν να εκσυγχρονίσουν την πίστα ελικοπτέρων για να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια μαζί με τα παιδιά τους, καθώς και να εκσυγχρονίσουν τα συστήματα ασφάλειας και παρακολούθησης.

Η τεράστια έκταση του Σατό Μιραβάλ (Chateau Miraval) περιλαμβάνει επίσης αμπέλια, μια λίμνη, ένα δάσος, πισίνες και σιντριβάνια όπου ο 9χρονος Μάντοξ (Maddox), ο 7χρονος Παξ (Pax), η 6χρονη Ζαχάρα (Zahara), η 4χρονη Σιλό (Shiloh) και τα δύο χρονών δίδυμα Κοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne) θα μπορούν να παίζουν άφοβα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα