Μαζί στο γυαλί!

20.01.2011
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές της Αννίτας Πάνια, αλλά και τους θαυμαστές της Άννας Βίσση, αφού οι δύο γυναίκες θα έχουν σύντομα μια τηλεοπτική συνάντηση. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο άντρας της ζωής τους... Νίκος Καρβέλας.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τελικά, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι τα καλύτερα πράγματα γίνονται με αυθορμητισμό και πάνω στο... χαβαλέ. Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ εντελώς στα αστεία, από μια ατάκα της Αννίτας όταν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ τους είχε επισκεφθεί στο σπίτι τους τις ημέρες των εορτών. «Άντε, Άννα, ετοιμάσου να έρθεις στην εκπομπή να γίνει το... έλα να δεις», της είπε χαριτολογώντας, για να πάρει θετική απάντηση. «Όποτε θες, Αννιτάκι μου. Γουστάρω πολύ τη φάση να βρεθούμε μαζί τηλεοπτικά». Όπως ήταν αναμενόμενο, η Πάνια έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού διαπίστωσε πως η Άννα το εννοούσε και δεν αστειευόταν καθόλου.

Ο Καρβέλας, που άκουγε τη συζήτηση, συμπλήρωσε και ολοκλήρωσε το concept της συγκεκριμένης εκπομπής, λέγοντάς τους ότι θα εμφανιστεί κι εκείνος το ίδιο βράδυ στον καναπέ του «Είσοδος ελεύθερη». Φανταστείτε πόσο μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και πόσο καλή θεαματικότητα θα φέρει. Η εκπομπή αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα στη σεζόν που διανύουμε, χωρίς ακόμα να έχουν αποφασίσει το πότε. Μάλιστα, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τους διαγωνιζόμενους εκείνης της εκπομπής να ερμηνεύουν τραγούδια της Άννας και μόνο.

...στη φυλακή η Άννα
Τι συνέβη και η Άννα Βίσση βρέθηκε στις φυλακές; Τίποτα το ανησυχητικό. Απλώς έδωσε μια συναυλία στις γυναικείες φυλακές στο πλαίσιο των αφιερωμάτων που ετοιμάζει για το ριάλιτι που θα έχει σαν θέμα ένα 24ωρο της ζωής της. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, το ριάλιτι έχει αρχίσει να γυρίζεται, καθώς ο Alpha έχει δείξει ενδιαφέρον. Έτσι, εκτός από προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας, θα περιλαμβάνονται και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να δώσει και μια συναυλία στις φυλακές και να συνομιλήσει με τις κρατούμενες. Με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει η Άννα κατάφερε να ξεκλειδώσει πτυχές αυτών των γυναικών που συγκινούν. «Τραγούδησα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού... κάτι που ήθελα να κάνω από καιρό. Εγώ έδωσα χαρά κι εκείνες μου έδωσαν μάθημα επιβίωσης», έγραψε η ίδια στο Twitter.