Ακριβή μου γκαρνταρόμπα

22.05.2008
Διαφορετικός όσο ποτέ άλλοτε θα εμφανιστεί στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Ρosidonio» o Νίκος Βέρτης. Το ιστορικό μαγαζί του Βασίλη Κοντόπουλου ανακαινίζεται ριζικά τόσο εντός όσο και εκτός

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Διαφορετικός όσο ποτέ άλλοτε θα εμφανιστεί στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Ρosidonio» o Νίκος Βέρτης. Το ιστορικό μαγαζί του Βασίλη Κοντόπουλου ανακαινίζεται ριζικά τόσο εντός όσο και εκτός, προκειμένου να υποδεχθεί το δημοφιλή τραγουδιστή και το επιτελείο του στις 29 Μαϊου. Ανανεώνεται όμως και η γκαρνταρόμπα του.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Νίκος Βέρτης όσο και ο Βασίλης Κοντόπουλος σκέφτονταν αρκετό καιρό να κάνουν κάποιες αλλαγές στο σχήμα που εμφανίζεται στο μαγαζί αλλά και στον ίδιο το χώρο. Μετά από αρκετές συζητήσεις, λοιπόν, επιχειρηματίας και τραγουδιστής αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανανέωση, ξεκινώντας πρώτα από αυτούς που θα εμφανίζονται με τον Νίκο Βέρτη. Έτσι, τρεις νέοι τραγουδιστές θα πλαισιώνουν το γνωστό καλλιτέχνη στο φετινό του πρόγραμμα, πρόκειται για τη Μαρία Ιακώβου, τον Κωνσταντίνο Γαλανό και τη Μαρία Ιωαννίδου.

Οι εκπλήξεις, βέβαια, δεν σταματούν εδώ Ο γνωστός στυλίστας Σωτήρης Τσαγδής ταξίδεψε πρόσφατα στο Παρίσι, καθώς, παρά το γεγονός ότι ανανέωσε πρόσφατα την γκαρνταρόμπα του καλλιτέχνη για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αλλαγές. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, έχουν αγοραστεί δύο sur mesure κοστούμια των οίκων Dior και Alexander ΜcQueen αντίστοιχα, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ. Τα παπούτσια του θα είναι Dolce & Gabbana, ενώ κατευθείαν από την Αυστρία αναμένονται να έρθουν τρεις συλλεκτικές γραβάτες Daniel Swarovski, αξίας 1.000 ευρώ η καθεμία. Ωστόσο, θα γίνουν και συμπληρωματικές αγορές, γι αυτό και το επόμενο διάστημα ο Σωτήρης Τσαγδής θα αναχωρήσει για το Μιλάνο. Επισημαίνεται πως ο στυλίστας επιμελείται φέτος στο «Ρosidonio» και τις εμφανίσεις της κυρίας «Βρήκα ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα» Μαρίας Ιακώβου, αλλά και του Κωνσταντίνου Γαλανού.

Όσον αφορά τα δισκογραφικά σχέδια του Νίκου Βέρτη, η καινούργια του δουλειά αργεί ακόμη, καθώς το «Μόνο για σένα» συνεχίζει να πουλάει τρελά και να βγάζει νέα σουξέ. Αυτή την περίοδο ο λαϊκός αοιδός είναι στη φάση της ακρόασης και της συλλογής τραγουδιών, καθώς το μόνο που έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής είναι το καινούργιο CD να είναι πολυσυλλεκτικό και να φέρει τις υπογραφές γνωστών και καταξιωμένων δημιουργών.