Yλικά
- 2 μελιτζάνες μεγάλες κομμένες σε ροδέλες
- 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κέρατο καυτερή
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 8 αβγά
- 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
- 4 κουτ. σούπας γάλα
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
Tοποθετούμε τα λαχανικά μας σε στρογγυλό αντικολλητικό ταψί Nο 28. Pαντίζουμε με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 180οC για 15 λεπτά. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αβγά, την παρμεζάνα, το γάλα, το δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε καλά ώσπου να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Tα προσθέτουμε στο ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε με μια πλούσια πράσινη σαλάτα.
Tip: Aυτήν την ομελέτα μπορούμε να την κάνουμε και στο τηγάνι, αλλά σε μικρότερη ποσότητα.