Υλικά
- 6 αβγά
- 2 φρ. κρεμμυδάκια
- ½ πράσινο μήλο
- 60 γρ. γιαούρτι
- 130 γρ. μαγιονέζα
- μαϊντανό
- 12 φιλέτα αντζούγιας
Βράζουμε τα αβγά, κόβουμε κατά μήκος και αδειάζουμε τους κρόκους.
Ψιλοκόβουμε το μήλο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό και τα αναμειγνύουμε με τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Προσθέτουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε.
Με το μείγμα ξαναγεμίζουμε τα αβγά και σερβίρουμε με ένα φιλέτο αντζούγιας στο καθένα.