Αβγά με αντζούγιες

21.09.2010

Υλικά

  • 6 αβγά
  • 2 φρ. κρεμμυδάκια
  • ½ πράσινο μήλο
  • 60 γρ. γιαούρτι
  • 130 γρ. μαγιονέζα
  • μαϊντανό
  • 12 φιλέτα αντζούγιας

Βράζουμε τα αβγά, κόβουμε κατά μήκος και αδειάζουμε τους κρόκους.

Ψιλοκόβουμε το μήλο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό και τα αναμειγνύ­ουμε με τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Προσθέτουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε.

Με το μείγμα ξαναγεμίζουμε τα αβγά και σερβίρουμε με ένα φιλέτο αντζούγιας στο καθένα.