Υλικά
- Διάφορα πράσινα λαχανικά χοντροκομμένα
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 5-6 αγκιναράκια λαδιού
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
- 1 μαραθόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 αβγό βρασμένο
Για το dressing:
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- Aλάτι
- Πιπέρι
- Κρόκος από βρασμένο αβγό
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
Βάζετε τα λαχανικά σε σαλατιέρα, χτυπάτε το λάδι και το λεμόνι με τον κρόκο και το αλατοπίπερο. Προσθέτετε μουστάρδα, ξαναχτυπάτε και περιχύνετε τη σαλάτα.