Το μόνο που θα χρειαστείς είναι στρογυλλά σοκολατάκια με γέμιση ή γέυση πορτοκάλι. Τα βάζεις στις εσοχές κι έτοιμο το "Toblerange".
Όσο για τον σωστό τρόπο με τον οποίο κόβουμε και τρώμε την γνωστή σοκολάτα, έχουμε ήδη κάνει λόγο σε παλαιότερο άρθρο μας. Το να κόψεις τα κομματάκια της σοκολάτας αυτής είναι παχνιδάκι αρκεί να γνωρίζεις την τεχνική.
Δες τον λάθος τρόπο (που εγώ για χρόνια ακολουθούσα) αλλά και τον σωστό (που με χαρά ανακάλυψα) σε ένα βίντεο που μπορείς να βρεις πατώντας εδώ.