ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
- 350 γρ. ντοματίνια
- 1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο (3 εκ. περίπου)
- 1 πιπεριά πράσινη μεγάλη ψιλοκομμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 μάτσο κόλιαντρο φρέσκο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- μυζήθρα ή φέτα τριμμένη
Eκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Αφαιρούμε τη φλούδα από το τζίντζερ και το τρίβουμε στον τρίφτη. Ανακατεύουμε σε μπολ το τριμμένο τζίντζερ, την πιπεριά, το σκόρδο και το κόλιαντρο. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο. Πλένουμε και στραγγίζουμε τα ντοματίνια. Τα κόβουμε από πάνω και τα αδειάζουμε με προσοχή για να μην διαλυθούν. Γεμίζουμε τα ντοματίνια με το μείγμα των αρωματικών, πασπαλίζουμε με το τρίμμα τυριού και σερβίρουμε.
Tips: Αν δεν μας αρέσει το τυρί, μπορούμε να το παραλείψουμε. ? Μπορούμε να τα ετοιμάσουμε μερικές ώρες νωρίτερα και να τα διατηρήσουμε στο ψυγείο.