Τι έχουμε:
- 1 συσκευασία Wrap n' Roll Pillsbury
- 1 φλιτζ. μαγιονέζα
- 1/2 φλιτζ. καλαμπόκι
- 1 αβοκάντο
- 2-3 φέτες ζαμπόν
- 2-3 φέτες μπέικον
- 3 φύλλα μαρουλιού
- 4-5 φύλλα ρόκας
Τι κάνουμε:
Πλένουμε το αβοκάντο, το κόβουμε στη μέση, βγάζουμε τηνσάρκα του και την ψιλοκόβουμε μέσα σε ένα μπολ. Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού και της ρόκας, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ψιλοκόβουμε και αυτά στο μπολ.
Προσθέτουμε στο μπολ το μπέικον και το ζαμπόν, κομμένα σε κομματάκια και το καλαμπόκι ,αφού το ξεπλύνουμε. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Ανοίγουμε τη συσκευασία των Wrap n Roll Pillsbury και βάζουμε σε μία επιφάνεια εργασίας ή σε πιατέλα μία πίτα. Απλώνουμε στη επιφάνεια το μισό μείγμα από το μπολ, σκεπάζουμε με ακόμη μία πίτα και απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα.
Σκεπάζουμε με την τρίτη πίτα, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πίτες, αφού τις ψήσουμε για λίγα λεπτά πρώτα.
το κατάλληλο κρασί Ντεμπίνα Ηπείρου.