Ζύμωσε και πλάσε το μπιφτέκι ως συνήθως. Με τη βοήθεια ενός ποτηριού άνοιξε μια τρύπα στο κέντρο του, αφαιρώντας τον κιμά που βρίσκεται εκεί. Βάλε το μπιφτέκι να ψηθεί σε ελαφρώς λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι.
Καθώς ψήνεται, σπάσε ένα αβγό και ρίξε το κατευθείαν μέσα στην τρύπα του μπιφτεκιού. Στο τέλος του ψησίματος πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι και τοποθέτησε από πάνω 1 φέτα τυρί τοστ.
Το μπιφτέκι είναι έτοιμο για να το απολαύσεις ως έχει ή μέσα στο κλασικό στρογγυλό ψωμάκι.