4ο Πανόραμα Design

08.12.2007
Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο "Πανόραμα Design", που φέτος θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Κέντρου Τεχνών Χαλανδρίου.

Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο "Πανόραμα Design", που φέτος θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Κέντρου Τεχνών Χαλανδρίου.

Δημιουργοί από όλο το φάσμα του design στην Ελλάδα (διαφήμιση, εκδόσεις, διαδίκτυο, εικονογράφηση, πολυμέσα, κ.ο.κ.) συγκεντρώνονται, συζητούν, παρουσιάζουν δουλειές τους και θέτουν προβληματισμούς για το Ελληνικό Design. Το τρίτο Πανόραμα προχώρησε ένα βήμα μπροστά ενσωματώνοντας στο πρόγραμμα του, την παρουσίαση καταξιωμένων δημιουργών απο το εξωτερικό (οι Βρετανοί "Less rain" και ο Ισραηλινός Oded Ezer), μια καινοτομία που αγκαλιάστηκε αμέσως με ενθουσιασμό από τους σύνεδρους.

Η φετινή τέταρτη διοργάνωση περιλαμβάνει και φέτος στην ατζέντα του ξένους ομιλητές, στοιχείο που προσδίδει στη διοργάνωση μεγαλύτερο κύρος, ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενημέρωση των συνέδρων για τον τρόπο και τα μέσα που δημιουργικά γραφεία που διαπρέπουν στη διεθνή σκηνή λειτουργούν και προωθούν της δουλειές τους.

Μέσα απο το www.designpanorama.com το επίσημο website της διοργάνωσης οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, τους καλεσμένους, το χώρο της εκδήλωσης αλλά και θα μπορούν μέσα απο το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων να κάνουν online αγορά εισιτηρίων για την εκδήλωση.