Μα-γευ-τι-κοί οι Roxy Music!

13.07.2006
Στις 22.00 ξεκίνησε η συναυλία των Roxy Music χθες στο Στάδιο Καραϊσκάκη, που εξελίχθηκε σε μία απολυτα καλοκαιρινή βραδυά, υπό τους ρυθμούς του Bryan Ferry και της παρέας του.
Στις 22.00 ξεκίνησε η συναυλία των Roxy Music χθες στο Στάδιο Καραϊσκάκη, που εξελίχθηκε σε μία απολυτα καλοκαιρινή βραδυά, υπό τους ρυθμούς του Bryan Ferry και της παρέας του που για 1 ώρα και 45 λεπτά έπαιζαν τις επιτυχίες τους στον κόσμο που τους αποθέωνε, έστω κι αν δεν ήταν πολυς, αφού ο κόσμος είχε χθες μοιραστεί σε έξι συναυλιακά σημεία σε όλη την Αττική, στην -όπως αποδείχθηκε- πιο ροκ μέρα του φετινού καλοκαιριού.

Εναρξη με το Remake/Remodel και συνέχεια με το More Than This, υπό τους κλασικούς ρυθμούς των Roxy και με εντυπωσιακές κιθάρες απο τα νέα δύο μέλη, τον Oliver Thompson και τον Leo Abrahams. Εντυπωσιακά σόλο στην κιθάρα και από τον σούπερ γοητευτικο Phil Manzanera αλλά και φωνητικά από δύο εξωτικές υπάρξεις που "έπιαναν" οκτάβες που άλλοι ονειρεύονται... Ο Andy Newmark στα drums έγραφε τη δική του ιστορία, και φυσικά ο Bryan Ferry αξιαγάπητος, ρυθμικός και μελωδικός όπως πάντα ερμηνευσε μεταξύ άλλων τα Jealous Guy, Love Is the Drug, Avalon, Don't Stop The Dance, μαγευτικά, όπως αρμόζει σε έναν.. "Fool for Love".

Εncore με τρία κομμάτια μεταξύ των οποιων και το Let's Stick Together, και παράπονο για την απουσία του Slave to Love -που ναι είναι σόλο-Ferry αλλά όλοι το θέλουν και όλοι το ζητάν... :-)

Σήμερα οι Roxy Music εμφανίζονται στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.