Ερωτικά Παιχνίδια στο θέατρο Παρκ!

04.07.2006
«Eρωτικά παιχνίδια» στήνει στο ομώνυμο έργο του ο Eντουάρντο Σκαρπέτα που παρουσιάζεται στο θέατρο «Παρκ» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!
Τι: «Ερωτικά Παιχνίδια», μια τρελή μουσική κωμωδία του Εντουάρτο Σκαρπέτα
Που: θέατρο ΠΑΡΚ

«Eρωτικά παιχνίδια» στήνει στο ομώνυμο έργο του ο Eντουάρντο Σκαρπέτα που παρουσιάζεται στο θέατρο «Παρκ» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!
Ο Εντουάρτο Σκαρπέτα, πατέρας του σπουδαίου Ιταλού συγγραφέα Εντουάρτο Ντε Φιλίππο, υπήρξε και παραμένει στο θέατρο ο μεγάλος δάσκαλος της νεότερης κωμωδίας.
Ταλέντο πολυδιάστατο, λαμπρός ηθοποιός, σκηνοθέτης, θιασάρχης και συγγραφέας ήξερε να βρίσκει τον παλμό του κοινού και να το συνεπαίρνει με τις παραστάσεις του. Κύριος στόχος του ήταν να το διασκεδάζει με την πείρα που απέκτησε από την άμεση επαφή του με θεατές κάθε επιπέδου.
Πρόκειται για ένα κεφάτο αριστούργημα με πολλά πρόσωπα κι εκπληκτική επικαιρότητα σαν να γράφτηκε τώρα για το κοινό της εποχής μας.

Την ελεύθερη απόδοση -διασκευή έκανε ο Κώστας Ασημακόπουλος. Τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, τα σκηνικά- κοστούμια η Δέσποινα Βολίδη, τη μουσική έγραψε ο Γιούρι Στούπελ, και τους φωτισμούς επιμελείται ο Γιώργος Καραγεωργόπουλος.
Τους κεφάτους ρόλους ερμηνεύουν είκοσι γνωστοί πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης:
Νεφέλη Ορφανού, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Γιάννης Δεγαίτης, Μαρία Ανδρούτσου, Μάνος Παπαγιάννης, Παναγιώτης Πετράκης κ.α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Βραδινές:
ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ -ΚΥΡΙΑΚΗ: 9.30 μ.μ.
Απογευματινές
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ : 6.30 μ.μ. Λαική Απογευματινή
ΣΑΒΒΑΤΟ: 6.30 μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ Α΄ 24,00€
ΠΛΑΤΕΙΑ Β’ 21,00€
ΕΞΩΣΤΗΣ 19,00€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 16,00€
ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 19,00€