ABOVO: Χρυσός Σκούφος και honest gastronomy χωρίς υπερβολές

13.05.2016
Το εστιατόριο ABOVO άνοιξε το 2012 στο Κεφαλάρι με chef τον finalist του Top Chef Μιχάλη Νουρλόγλου . Γρήγορα το ABOVO έγινε ένα από τα πιο πετυχημένα εστιατόρια των Βορείων προαστίων. Τον Φεβρουάριο του 2016 μετακόμισε στο Κολωνάκι, στην οδό Τσακάλωφ 18, στο χώρο όπου βρισκόταν η La Pasteria.

Η κουζίνα του χαρακτηρίζεται ως διεθνής δημιουργική με έμφαση στις ελληνικές πρώτες ύλες. Τόσο ο chef όσο και οι ιδιοκτήτες του είναι προσανατολισμένοι να προσφέρουν ένα comfort περιβάλλον με honest gastronomy χωρίς υπερβολές.

Πρόσφατα, σε μία επετειακή τελετή στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία το οποίο φιλοξένησε τη φετινή βράβευση των κορυφαίων εστιατορίων στην Ελλάδα, το ABOVO βραβεύθηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο!