Gazarte Roof Stage: Εορταστική ατμόσφαιρα με 4 εκρηκτικά live

22.12.2015
Δυναμισμός, χορός, εκρηκτική ατμόσφαιρα και ενέργεια μεγατόνων στα τέσσερα εορταστικά live που φιλοξενεί το Gazarte Roof Stage μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Για να μπει η νέα χρονιά... χορεύοντας!

Μία εκρηκτική Παραμονή Χριστουγέννων!

Δυναμισμός, αστείρευτη ενέργεια και performing πολλών χιλιάδων WATT, αποτελούν πλέον το σήμα κατατεθέν του George Zervos και της νέας μπάντας -φωτιά- που θα σας εκτινάξει παρουσιάζοντας ένα dance πρόγραμμα σε ένα show απόλυτη εμπειρία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για την Παραμονή των Χριστουγέννων!



Γνωστός ως ιδρυτικό μέλος των Penny & The Swingin’ Cats, πρόσφατος 'Elvis Presley' στην παράσταση "Elvis Alive & Lookin' for Trouble" με χιλίαδες εμφανίσεις στο ενεργητικό του, στα μεγαλύτερα Festival και Live Events στην Ελλάδα και με συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν!

Απογείωση σε εκρηκτικούς ρυθμούς με αυθεντικό Rock 'n' Roll, σέξυ Indie ακούσματα, σκοτεινά Country, Folk με αισθησιασμό, Indie, Surf και...χορό! Πολύ χορό!

Για να πάρετε μια γεύση του τι σας περιμένει την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στο Roof Stage του GAZARTE ακούστε το "Bad Bad Girl".
Ελάτε να περάσουμε μία αξέχαστη Παραμονή Χριστουγέννων!

Info:
Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 8€
Ώρα έναρξης: 23.30

Line up:
George Zervos: φωνή, ακουστική κιθάρα
Αλέξανδρος Δανδουλάκης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Ορέστης Μπενέκας: πλήκτρα, φωνητικά
Βασίλης Νησσόπουλος: μπάσο, φωνητικά
Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα
Γιώργος Φιλικόζης: Eπιμέλεια ήχου



Ένα Χριστουγεννιάτικο event γεμάτο με Πάστα Φλώρες και Love Stories!

Στις 26 Δεκεμβρίου, μια μέρα μετα τα Χριστούγεννα, ο Monsieur Minimal επισκέπτεται για ακόμη μία φορά τη σκηνή του GAZARTE σε ένα Full Band Live Project παρέα με τη νέα Χριστουγεννιάτικη εκδοχή για το τραγούδι του Stars μέσα απο το πρόσφατο άλμπουμ του "High Times" αλλά και τις γνωστές πληθωρικές Bittersweet μελωδίες του, σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο event γεμάτο με Πάστα Φλώρες και Love Stories.

Ελάτε να ατενίσουμε παρέα το νέο έτος κάτω από τα Χριστουγεννιάτικα αστέρια του γυάλινου ουρανού του GAZARTE Roof Stage, αναζητώντας μερικές μοναδικές High Times και Party στιγμές!

About Monsieur Minimal
Με ήδη 4 άλμπουμ στο ενεργητικο του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις στην Αμερική και στον Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του Πάστα Φλώρα και το opening act στην συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop aesthete. Επιστέγασμα της πορείας αυτής, το πρόσφατο άλμπουμ του High Times, που ακούγεται παντού και τον κατατάσσει οριστικά ανάμεσα στους σημαντικότερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Info:

Μonsieur Minimal
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 7€
Ώρα έναρξης: 22.00

Μonsieur Minimal Band
Monsieur Minimal: Φωνητικά & Κιθάρα
Ηλίας Δωξάκης: Programming & Synthesizer
Θοδωρής Γεωργακόπουλος : Ντραμς
Βελλισάριος Πρασάς: Mπασο
Βαγγέλης Κατσαρέλης : Τρομπέτα
Γιάννης Παπαιωάννου: Ηχοληψία

Let's Swing in a Christmas mood!

Φορέστε τα vintage ρούχα σας, χτενίστε τα μαλλιά σας σαν να πρωταγωνιστείτε σε ταινία του '60, χαμογελάστε και ελάτε να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως!

Οι The Speakeasies Swing Band, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις! Το αγαπημένο swing γκρουπ της Θεσσαλονίκης, γνωστό για τα δυναμικά, γεμάτα ρυθμό, ένταση και πολύ χορό live που ξεσηκώνουν το κοινό, ανεβαίνει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE και μας προσκαλεί να κουνηθούμε σε swing ρυθμούς και μάλιστα αυτή τη φορά σε γιορτινό κλίμα!

Ετοιμαστείτε για ένα live με πολύ χορό και κέφι! Αντέχετε;

Info:
The Speakeasies Swing Band
Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22.00

Esterina!
Tρελό πάθος με την μουσική, τα θέατρα, τις βόλτες στη πόλη, τα παγκάκια στις πλατείες και τα πάρκα, τους φίλους και τούς έρωτες. Με τη μουσική η σχέση είναι σχεδόν ερωτική. Τις βαθύτερες εξομολογήσεις της, τις ακολουθεί μια μελωδία, τόσο συνδεδεμένα όσο ένα σάουντρακ με μια ταινία.

Το μουσικό της ταξίδι ξεκινά με το single "No darling" καταλήγοντας στο πρώτο solo album της "This is a happy Story" με τραγούδια που μιλούν για την άφεση και την ολοκλήρωση μέσα από την Αγάπη, τα ζεστά χαμόγελα και το καλοκαίρι. Στη δημιουργική αυτή κατασκευή του δίσκου, σμίγει μουσικά με τον παραγωγό RSN΄και δημιουργούν το RSN&ESTERINA, όπου και ανοίγονται νέοι μουσικοί δρόμοι.

Στο live της στο GAZARTE Roof Stage μας προσκαλεί με τη Soul ορχήστρα της να λικνιστούμε υπό τους ήχους της soul/neo soul. Ένα live με πάθος, ρυθμό και ένταση.

Info:

Esterina
Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 7 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22.00

Video Link: The RooF Sessions '
Review για πρόσφατο live

Παίζουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρα
Κιθάρα, Νίκος Βλάχος: Μπάσο,
Φοίβος Κουντουράκης: Τύμπανα
Γιάννης Δημητριάδης: Πλήκτρα