Απίστευτο: Μετά τον Πίνο Μάνγκο πέθανε και ο αδερφός του από έμφραγμα [vds]

09.12.2014
Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 60χρονου Ιταλού τραγουδιστή Πίνο Μάνγκο, τα ιταλικά μέσα μεταδίδουν ότι πέθανε και ο μεγαλύτερος αδερφός του στην αγρυπνία των συγγενών. Η μοίρα επεφύλασσε κι άλλο χτύπημα στην οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή.

Το διαβάσαμε στο thelocal.it, που αναμεταδίδει την είδηση από το Rai News, και είναι δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε.

Ο 75χρονος Τζιοβάνι Μάνγκο (Giovanni Mango), μεγαλύτερος αδερφός του Πίνο Μάνγκο, του Ιταλού τροβαδούρου που έφυγε από τη ζωή χθες από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια συναυλίας του, μόλις μια μέρα μετά, δεν άντεξε τον ξαφνικό χαμό του αδερφού του.

Όπως διαβάζουμε ο Τζιοβάνι ενώ προσευχόταν μαζί με φίλους και συγγενείς, δεν άντεξε τον πόνο και έπαθε έμφραγμα - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Ποτέντζα, και τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άνδρας δεν επανήλθε ποτέ.

Ο Ιταλός τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο, ο ερμηνευτής του Mediterraneo, πέθανε χθες βράδυ εξαιτίας καρδιακής προσβολής, κατά την διάρκεια συναυλίας του στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας.

Ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του, σταμάτησε να τραγουδά και μετά από λίγο η καρδιά του έπαψε να χτυπά. Ήταν 60 ετών και πρόσφατα είχε γιορτάσει και 30 χρόνια καλλιτεχνικών επιτυχιών.

«Χρυσάφι, χρυσάφι, χρυσάφι, πόσο χρυσάφι θα σου έδινα για να σε έχω έτσι, ξαπλωμένη αγνή, αλλά εσύ παραμένεις γιατί το δέχεσαι και μένεις γιατί πετάς πάνω από εμάς και παραμένεις ουράνια έτσι» είναι οι στίχοι από το κομμάτι «Oro» τραγουδούσε όταν συνέβη το μοιραίο.