Oι One Direction μας αφιερώνουν τραγούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο

14.02.2013
Το συγκρότημα από την Αγγλία που έχουνσκάνει τα κορίτσια να γεμίζουν τα θρανία με τους στίχους του και τα δωμάτια με τις αφίσες τους, δείχνουν πόσο ρομαντικοί είναι.

Οι One Direction κάνουν ατελείωτες πρόβες κι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παγκόσμια περιοδεία τους η οποία ξεκινάει στις 22 Φεβρουαρίου στην 02 Arena του Λονδίνου αλλά δεν ξέχασαν τη μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων.

Η χρυσή πεντάδα με τον φρεσκοχωρισμένο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) και τον Ζάιν Μάλικ (Zayn Malik) ο οποίος έπεσε θύμα φαντασιόπληκτης σερβιτόρας που διέδιδε ότι έχουν σχέση ενώ εκείνος είναι ζευγάρι με την Πέρι Έντουαρντς (Perrie Edwards) των Little Mix, έφτιαξαν τη δική τους λίστα των αγαπημένων τους τραγουδιών για την γιορτή του περιβόητου θεού του έρωτα.

Έχουν μέσα όλες τις προβλέψιμες επιλογές που μπορείς να φανταστείς, όπως το I don’t want to miss a thing των Aerosmith, το Make you feel my love της Αντέλ (Adele) και το You’re Beautiful του Τζέιμς Μπλαντ (James Blunt) άρα όπως σκέφτηκες, τα ρομαντικά αγόρια της ποπ δίνουν ακόμα μια αφορμή να τις ερωτευτούν όλες οι πιστές τους που έχουν γεμίσει τα timelines τους μαζί με τα δικά τους κι όλα αυτά που προτείνουν. Ναι ο Χάρι έβαλε και Τέιλορ Σουίφτ(Taylor Swift) μέσα.

Ένα κλικ πιο κάτω η λίστα και προσοχή στα σιρόπια:

K.Π