Ποιοι θα τραγουδήσουν στα φετινά Grammy!

10.01.2013
Μετά τις υποψηφιότητες, ανακοινώθηκαν και οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του Staples Center.

Η 55η διοργάνωση των Grammy θα έχει και πάλι οικοδεσπότη τον LL Cool J ο οποίος θα τους υποδεχτεί όλους στο Staples Center του Λος Άντζελες στις 10 Φεβρουαρίου και δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και σίκουελ στις beat box απόπειρες του με την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift).

Πριν λίγο καιρό είχαμε πει για τις φετινές υποψηφιότητες στις οποίες πρωταγωνιστούν κυρίως οι Άγγλοι, η αμερικανική φολκ και γνωστοί θαμώνες των βραβείων και σήμερα ανακοινώθηκαν οι πρώτοι περφόρμερς.

Σύμφωνα με την Recording Academy, εκείνοι που θα καταλάβουν τη σκηνή είναι η Ριάνα (Rihanna), οι Mumfords and Sons, οι Black Keys, η προσφάτως χωρισμένη Τέιλορ Σουίφτ ( Taylor Swift) και οι Fun. και δεν έχουν πει ακόμα λεπτομέρειες για τα σόου τους και τι κομμάτια θα επιλέξουν τα τραγουδήσουν.

Να σου υπενθυμίσουμε επιγραμματικά πως οι Mumford and Sons έχουν έξι υποψηφιότητες όπως επίσης οι Black Keys και ο Φρανκ Όσιαν (Frank Ocean), οι Florence and the Machine διεκδικούν το Best pop vocal album και ο Τζακ Γουάιτ (Jack White) έχει σοβαρές πιθανότητες να αποκτήσει το βραβείο Album of the year με το υπερεπιτυχημένο Blunderbuss.

Στη συνέχεια, ο Σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Sir Paul Mc Cartney) βρίσκεται στις ομάδες των Best Traditional Pop vocal album για το Kisses On the Bottom και Best Historical album για το Ram που επανακυκλοφόρησε και η Αντέλ (Adele) είναι υποψήφια για το βραβείο Best pop solo performance.

Κ.Π