Καθυστέρησαν το δίσκο της γιατί ήταν πολύ... χαρωπός!

07.01.2013
Η δισκογραφική εταιρία της MIA δεν δέχτηκε να κυκλοφορήσει ο καινούριος τέταρτος δίσκος της αν παρέμενε τόσο θετικός χωρίς να προκαλέσει.

Δε χρειάζεται πολλά σχόλια για την προσωπικότητα, το στυλ και τις μουσικές της MIA αφού είναι μία από τις μουσικούς, παραγωγούς και τραγουδίστριες που έχει μπει χωρίς δυσκολία στη λίστα μας με τα καλλιτεχνικά και όχι μόνο πρότυπα.

Το περσινό τραγούδι της "Bad Girl" μ εκείνο το ασύλληπτο βίντεο κλιπ του Ρομάν Γαβράς (Romain Gavras) μας είχε κολλήσει για παρα πολύ καιρό και το καινούριο της άλμπουμ «Matangi» επιτέλους θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ύστερα από τόσες πολλές αναβολές. Δεν ήξερε κανείς μας το λόγο της αργοπορίας και η αλήθεια βγήκε στο φως στην πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Gold Coast Bulleti προκαλώντας μόνο γέλια όσον αφορά την αντιμετώπιση της εταιρίας της.

«Τελείωσα τις ηχογραφήσεις και άρχισα τις διαδικασίες για την κυκλοφορία του δίσκου πριν λίγους μήνες. Στην εταιρία μου είπαν ότι έπρεπε να τον κάνω πιο σκοτεινό, λέγοντας κάτι σαν « σε έχουμε πλασάρει ως τον Δημόσιο Κίνδυνο και τώρα έρχεσαι με όλο αυτό το τόσο θετικό υλικό», ανέφερε η 37χρονη περφόρμερ. Όσον αφορά για τις παραπάνω λεπτομέρειες, το άλμπουμ δεν θα έχει συνεργασίες, ο τίτλος του είναι το βαφτιστικό της όνομα και τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει να είναι εμπορική αλλά να φτιάχνει μουσική που θα προκαλέσει κάποια αίσθηση.

Κ.Π