Ποια είναι το Next best thing που μιλάνε όλοι γι' αυτή;

26.10.2011
Μετά το "I follow Rivers" της Lykke Li και το "You will never know" της Imany το κομμάτι που βλέπεις να ποστάρουν χωρίς έλεος οι φίλοι σου στο facebook και το twitter είναι το Blue jeans ή και το Video games της Lana Del Ray. Η τραγουδίστρια που έχει κολλήσει τη βελόνα όλων, έχει μέσα της έναν συνδυασμό από τα καλύτερα στοιχεία των Tori Amos και Pj Harvey και θα την ακούς

Μετά το "I follow Rivers" της Lykke Li και το "You will never know" της Imany το κομμάτι που βλέπεις να ποστάρουν χωρίς έλεος οι φίλοι σου στο facebook και το twitter είναι τα εθιστικά Blue jeans και Video games της Lana Del Ray. Η τραγουδίστρια που έχει κολλήσει τη βελόνα όλων, έχει μέσα της έναν συνδυασμό από τα καλύτερα στοιχεία των Tori Amos και Pj Harvey και θα την ακούς συνέχεια από δω και πέρα κέρδισε επάξια το βραβείο του Next Best thing στη μουσική στα Q awards που δόθηκαν χθες.

Μετά τις επισημότητες, τα ευχαριστήρια κι όλα τα τυπικά, η Del Ray έδωσε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα του Q και ναι είναι από μόνη της η είδηση μεγάλο γεγονός αφού την έχουμε δει ελάχιστες φορές να μιλάει. Εμφανώς αγχωμένη και αμήχανη είπε για το παρελθόν της, τον καινούριο της δίσκο που έρχεται σύντομα, τα συναισθήματα της μετά το βραβείο και όχι δεν ξέρουμε αν τα περιβόητα χείλη της είναι ψεύτικα.

Αναλυτικά τα βραβεία:

Breakthrough Artist

Ed Sheeran

Best New Act presented by Orange Amplification

WU LYF

Q Best Female Artist

Adele

Q Best Male Artist

Tinie Tempah

Best Track

Adele 'Rolling In The Deep'

Best Album

Bon Iver: Bon Iver

Best Live Act

Biffy Clyro

Best Video

Jessie J 'Do It Like A Dude'

Best Act In The World Today

Coldplay

Next Big Thing

Lana Del Rey

Greatest Act Of The Last 25 Years presented by BlackBerry

U2

Q Inspiration Award

Fatboy Slim

Classic Songwriter

Gary Barlow

Outstanding Contribution to Music

Siouxsie Sioux

Q Icon Award

Noel Gallagher

Κ.Π