Ποια είναι τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν το 2022

07.01.2022
Ποια είναι τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν το 2022
Tα ερωτήματα για την αγάπη είναι τα πιο δημοφιλή για τους αστρολόγους, ιδιαίτερα στις αρχές κάθε χρόνου. Αν αναρωτιέσαι για το αν ο φτερωτός θεός χτυπήσει την πόρτα της δικής σου καρδιάς το 2022, δες τι λένε τ' άστρα και έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν τους επόμενους 12 μήνες

Ιχθείς

Ιχθύ, το 2022 αναμένεται να είναι μια απίστευτη χρονιά για εσένα, με ελάχιστα πλανητικά γεγονότα που θα σε εμποδίσουν να βρεις την αγάπη. Η ευκολία που φέρνει το 2022 για εσένα, θα σου δώσει επίσης εύκολη πρόσβαση σε ρομαντικές ευκαιρίες. Επίσης, δεν βλάπτει το γεγονός ότι η αγάπη είναι στη φύση σου καθώς έχεις τόσα πολλά συναισθήματα και απλά σου αρέσει να τα μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους έχει τις περισσότερες δυνατότητες για εσένα οπότε χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να καλλιεργήσεις αυθεντικές σχέσεις (πλατωνικές ή άλλες) και να δεις τι θα προχωρήσει. Να είσαι προσεκτική γύρω στο τέλος του έτους, όταν ο καιρός των άστρων γίνεται λίγο πιο επιδραστικός. Εάν πρόκειται να βρεις κάποιον με τον οποίο θα συνδεθείς πραγματικά σε επίπεδο ψυχής, πιθανότατα θα είναι πριν από τον Οκτώβριο.

Καρκίνος

Ακριβώς όπως ο Ιχθύς, γλυκέ Καρκίνε, είναι προγραμματισμένο να έχεις μια υπέροχη χρονιά. Θα νιώσεις ότι η ζωή κυλάει λίγο πιο ομαλά από ότι το 2020 ή το 2021 και δόξα τω Θεώ για αυτό! Μαζί με μια γενική αίσθηση ευκολίας έρχεται η αίσθηση ότι η αγάπη είναι πιθανή.

Με τον αριθμό των μεγάλων πλανητών σε ανάδρομη πορεία το 2021, πιθανότατα αισθάνθηκες συγκρατημένη από δυνάμεις εκτός του ελέγχου σου. Εάν έχεις νιώσει στάσιμη στις σχέσεις σου, να είσαι προετοιμασμένη για να μετατοπιστεί η ενέργεια. Η αδελφή ψυχή σου μπορεί να απέχει μόλις λίγους μήνες!

Ταύρος

Ταυρίνα, αν και είσαι γνωστή ως ηδονίστρια και υλίστρια, είσαι στην πραγματικότητα ένας από τους μεγαλύτερους ρομαντικούς τύπους του ζωδιακού κύκλου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, κυριαρχεί τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στην αγάπη και το σεξ. Αυτή η χρονιά προβλέπει ελάχιστες προκλήσεις στον αισθηματικό τομέα, επομένως η πρόκληση για εσένα είναι να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και αντί να προσπαθήσεις να κλείσεις το συνηθισμένο σου πρώτο ραντεβού (το οποίο, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν έχει λειτουργήσει), δοκίμασε κάτι εντελώς νέο για εσένα, όπως ένα μάθημα γιόγκα, μια συναυλία ή μια βραδιά ποίησης, για να διευρύνεις τις ευκαιρίες σου για αγάπη.

Τα πλανητικά φαινόμενα του Ιανουαρίου και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου