Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

18.11.2021
Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Η πανσέληνος του Νοεμβρίου σηματοδοτεί στις 19 Νοεμβρίου την τελευταία σεζόν έκλειψης της χρονιάς καθώς εισχωρεί στο ζώδιο της γης, τον Ταύρο. Αποκαλείται επίσης ως η Σελήνη του Κάστορα, φέρνοντας θεμελιώδεις και απροσδόκητες αλλαγές για τον ζωδιακό κύκλο. Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τα οποία επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Νοεμβρίου του 2021, θα θελήσεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη για τυχόν ανατροπές που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σου.

Ταύρος

Ταυρίνα, αυτή η πανσέληνος πυροδοτεί τον οίκο του εαυτού σου, οπότε να περιμένεις να αντιμετωπίσεις σημαντικές αλλαγές. Ως σταθερό ζώδιο, δεν σου αρέσει πολύ η αλλαγή όμως αντιμετωπίζεις προκλήσεις έξω από τα όρια της άνεσής σου. Οι Ταύροι, γενικότερα, μπορούν να περιμένουν προκλήσεις, καθώς όλη η πρόοδος που έχουν σημειώσει τον τελευταίο καιρό τους δίνει την αναγνώριση που επιζητούν.

Ισχύει τελικά ότι η Πανσέληνος φέρνει μόνο χωρισμούς;

Λέων

Αυτή η έκλειψη κινείται στη δημόσια ζωή σου, αφήνοντάς σε ιδιαίτερα εκτεθειμένη και ευάλωτη. Μπορεί να αισθάνεσαι αυξημένη πίεση στη δουλειά ή στην κοινωνική σου ζωή και συμπεριφέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο που ταιριάζει με την επιθυμία σου να κατευνάσεις τους άλλους. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με το να βρεις μια ισχυρή βάση στον εαυτό σου και να μην βασίζεσαι σε άλλους για να σε ωθήσουν στα μέρη που χρειάζεσαι να πας.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σου είναι στο επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, Σκορπίνα. Μπορεί να βιώσεις τις στενές σου σχέσεις να παίρνουν απροσδόκητες στροφές ή να αρχίσεις να διαπιστώνεις τις ανάγκες στην προσωπική ζωή σου. Είναι σημαντικό για τους Σκορπιούς να σκεφτούν βαθιά τις σχέσεις τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται μέσα τους.

Είσαι Yδροχόος; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Υδροχόος

Υδροχόε, μπορεί να αισθάνεσαι έξτρα συναισθηματική κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, καθώς συμβαίνουν αποκαλύψεις από το παρελθόν σου. Η πανσέληνος κινείται στον Οίκο του σπιτιού και της ιδιωτικής σου ζωής, ωθώντας σε να εγκαταλείψεις το καταφύγιό σου — κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι καιρός να αποδεχτείς τον εαυτό σου καθώς περνάς σε μια νέα φάση της ζωής σου.