Έρχεται Νέα Σελήνη - Πώς θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή

25.09.2019
Έρχεται Νέα Σελήνη - Πώς θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή
Στις 28 Σεπτεμβρίου έχουμε τη φάση της Νέας Σελήνης. Και αυτό φέρνει και καλά και κακά νέα

Στην αστρολογία, οι διελεύσεις πλανητών λειτουργούν ως θερμόμετρα διαθέσεων. Μπορούν να μας δείξουν ποια είναι η γενική ενέργεια και ποια είναι η διάθεση μας κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Ομοίως, οι φάσεις της Σελήνης μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτες προσφέροντας συναισθηματικές ωθήσεις για να προχωρήσουμε σε νέες σχέσεις, χωρισμούς και συμφιλιώσεις. Η Σελήνη είναι ο φυσικός κυβερνήτης των πληροφοριών, των συναισθημάτων και της διαίσθησης και κάθε σεληνιακή αλλαγή φέρνει τα συναισθήματα στο φως, τα οποία μας κάνουν να αναλάβουμε δράση γύρω από τις επιθυμίες μας.

Διάβασε και αυτό: Ποια ζώδια είναι πρωταθλητές στο... φιλί!

Στις 28 Σεπτεμβρίου έχουμε τη φάση της Νέας Σελήνης. Και αυτό φέρνει και καλά και κακά νέα, σύμφωνα με τη Lisa Stardust του Cosmopolitan.com. Κατ 'αρχάς, τα κακά νέα: τα νέα φεγγάρια μπορούν συχνά να σηματοδοτήσουν την έναρξη ενός αργοπορημένου χωρισμού. Το μυαλό σου μπορεί να αρχίσει να υπεραναλύει και να επαναλαμβάνει τα επιχειρήματά του ξανά και ξανά, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει να ξεσπάσεις. Ωστόσο, μπορείς να αποφύγεις τον χωρισμό εάν κάνεις ένα βήμα πίσω από τη νευρωτική στάση και κατανοήσεις τα αισθήματα σου – κάτι το οποίο φυσικά είναι δύσκολο όταν όλα γύρω σου, φαίνονται τόσο δραματικά (και ειδικά εάν ένας πλανήτης όπως ο Ερμής ή η Αφροδίτη είναι ταυτόχρονα ανάδρομος). Επειδή η Νέα Σελήνη συμβολίζει τη νέα αρχή, ένας χωρισμός μπορεί να το πετύχει αυτό, κάνοντάς σε να ανοίξεις τις αγκάλες σου για την εργένικη ζωή.

Αλλά από την άλλη πλευρά (και στα καλά νέα), κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα καθώς αυτή η σεληνιακή φάση σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού. Πρέπει όμως να λάβεις υπόψη ότι, κατά τη διάρκεια μιας Νέας Σελήνης, δεν μπορούμε να δούμε τη σεληνιακή λάμψη στη Γη. Αυτό μπορεί να σε κάνει να δράσεις λίγο απερίσκεπτα - κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλα είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Αν σε φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, είναι υπέροχο! Αλλά απλά να είσαι προσεκτική για το άλμα, σε οτιδήποτε αισθάνεσαι αβεβαιότητα.

Αυτό το διάβασες; Ποια ζώδια είναι "πρωταθλητές" στο κρεβάτι

Τα συναισθήματα μπορεί να είναι ακραία και δραματικά επειδή η Σελήνη στρώνει μια σκοτεινή σκιά πάνω στη Γη, η οποία μπορεί να σε προκαλέσει (σε ​​μια κακή μέρα) να επανεξετάσεις τους πιο σημαντικούς φόβους της σχέσης σου. Αλλά ποιος δεν φοβάται το σκοτάδι; Αντί να έχεις εφιάλτες σχετικά με φαντάσματα σχέσεων παρελθόντος, χρησιμοποίησε τη σεληνιακή ενέργεια για να δημιουργήσεις έναν εσωτερικό διάλογο σχετικά με τα τραύματα του παρελθόντος. Αυτό θα βοηθήσει πραγματικά τις σχέσεις σου να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν!

Τα νέα φεγγάρια μας κάνουν να αισθανόμαστε σίγουροι για την αντιμετώπιση των επιθυμιών μας με τον σύντροφο μας, τερματίζοντας τις διαφωνίες μας και δημιουργώντας υγιέστερα όρια μεταξύ και των δύο μας, αναφέρει η Stardust στο Cosmopolitan.com. Μπορεί επίσης να σου επιτρέψει να είσαι άνετη στην αντιμετώπιση των ερωτικών αναγκών σου και να είσαι περιπετειώδης στην κρεβατοκάμαρα. Τα νέα φεγγάρια σε ωθούν να εκφράσεις τις σεξουαλικές επιθυμίες σου, επιτρέποντάς σου να μιλάς ελεύθερα και να εξερευνείς τις φαντασιώσεις σου.

Εάν είσαι single, η Νέα Σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για να ερωτευθείς. Οπότε μη χάνεις χρόνο και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιασθούν ή τις έχεις ήδη στο μυαλό σου!